Eylul0212 Kizlar benim bebeğim yukarda hiç inmemis böyle olupta son anda inen oldu mu? Doktorum haftaya da bekleyelim inmezse sezeryan dedi 🙁 en başından beri normal doğum istiyordum halbu ki
titebouille Eylul0212 37de dönmüştü benimki canım dönebilir bence.. az daha sabır dönmezsede olsun güzel olur herşey inşallah..
Tugbanur Eylul0212 bende 38 haftaligim. 33 den beri bebek baş assagi pozisyonda. Ama doktorum bugün hala kanala inmemiş dedi. Kanala inmezse sezeryan mi olcak acaba normal doğumdan da korkuyorum
Modies Eylul0212 38+3 üm benim de baş pozisyonda ama kanala girme eğiliminde değil. Gerçi ben paZartesi sezeryan olacağım girmesin die dua ediyorum. Ama bende de hareketlerde azalma var
Ezzmell Ben de 38+4 teyim bebek baş geliş pozisyonda fakat kanala girmemiş.doktorum bu bizim için bir kriter değil dedi doğum anında kanala inmesi bile yeterli dedi senin doktorun neden direk sezeryan dedi anlamadım valla.
Eylul0212 Ezzmell çünkü ben iki.gun boyunca hareketlerini çok hissedemedim azalma hissettim yani . Doktorum da riske atmayalim dedi
Eylul0212 titebouille inşallah ya beklerim sorun degilde iki gün hareketini hissedemedim diye korktum ya 🙁
Eylul0212 Tugbanur korkma cnm hiçbirsey olmaz ben keşke kanala girsede normal yapsam diyorum ama işte girmedi oğlum.
Modies Eylul0212 yani sezeryan için bizi 39 a kadar bekletti ama sezeryan sebebimiz kanala girmemesi değil. Sizi de bekletir bence sonuna kadar