Suragurlrr Salı günü doktora gittim, 2136 gram olmus doktor biraz minyon bi bebek dedi, aslında yememe içmeme cok dikkat ediyorum mutlaka yumurtamı sütümü muzumu kuruyemişimi tüketiyorum. Başka ne yapmam lazım böyle az olupta sonradan kilo aldıran oldumu☹️
Dilru Suragurlrr ben bir doktorun videosunu izlemiştim bebeğin kilo alması hakkında. Orda doktor bebegin zaten dogacagi kilo bellidie iste sunu yiyeyim bunu yiyeyim alsin gibi seyler pek ise yaramaz gibi bir sey diyordu. Asagida linki bakabilirsin. https://youtu.be/J0s8HaA620A
Miran-annesi1649 Suragurlrr bende dün doktora gitim yarın 34haftalık olucam bebeğin kilosu 2.186 grm dedi doktor ben kilosu iyi diye biliyorum ama azmı oluyo acaba doktorum bu konuda bişey söylemedi 🤔
Miran-annesi1649 Suragurlrr bebeğin gelişimi için yiyecek diye sorarsan armut ve hurma çok işe yarıyor diye duydum aklında bulunsun 🙂☺️
Mirayemir Bende 32+5 teyim bebis 2150 gr 45 cm dendi us sonuclari tam net olmuyo tahmini ve bence seninkide normal cok zayif degilmis neden oyle dedi acaba Suragurlrr ve bazen bebisler atak haftasina girip bazende duraklayabiliyo bozmayin moralinizi😊
Akfth Miran-annesi1649 ben bugun gittim 31+3 2100 kgbana ondesin dedi bence siiznki gayet ideal bana cok dedi ve ben hic bisey yiyip icemedim 6 ay boyunca suanda meyve falan genelde acim dogru durust sagliklida beslenmiyorum
Akfth Miran-annesi1649 ben bugun gittim 31+3 2100 kgbana ondesin dedi bence siiznki gayet ideal bana cok dedi ve ben hic bisey yiyip icemedim 6 ay boyunca suanda meyve falan genelde acim dogru durust sagliklida beslenmiyorum
Suragurlrr Miran-annesi1649 hurma erken doguma sebep oluyor diyorlar siz yediniz mi doguma yakın tüketin demişlerdi
Miran-annesi1649 Akfth doğrusu bende beslenmeme pek dikkat etmiyorum ama doktor şimdiye kadar hiç kiloyla ilgili sıkıntı söylemedi inşllah dediğiniz gibi normaldir🙂
Suragurlrr Akfth bence sizinki gayet iyi, kilosu iyi olan bebekler dogumdan sonra daha cabuk toparlıyorlar dua edin insallah benimki de alır🙏
Seyuba Suragurlrr hayır ya bence çok normal bende 32+6 da gitmiştim 2251 dedi doktor 1 hafta önde gelişimi dedi ama bakıyorum da çok normal bebeğinin kilosu bence asla takma
titebouille Suragurlrr 32 haftalıkken 2000gram demişti.. 37+3 haftalıkken 2969gram olmuştu.. alır canım inşallah merak etme..
titebouille Suragurlrr belki senin kadar yapamıyorumdur canım bile biliyormusun.. 7.aya kadar kendi evimdeydim fındık ceviz süt yumurta kaşar herşeyi yiyebiliyordum. Yaz tatiline ayrıldık biraz orada biraz buradayım. Düzenli olmuyor yediklerim maalesef. Kavunu çok yiyorum belki o olabilir..
Miran-annesi1649 Suragurlrr ben şimdiden aralıklı tüketiyorum erken Doğum demediler Ama Doğumu kolaylaştırıyomuş ve bebeğin gelişimi için çok faydalı dediler öyle biliyorum
Anneyimki 34 te 2250 idi. Sıkma canını benm doktorm haftasıyla uyumlu dedi.. Normal dogum kolay olur. Öle düşünnnn 😊