Nrdn03 Merhaba hanımlar hamileliğimin 32.haftasında çalışabilir raporu aldım. Fakat 3haftaya kalaya kadar çalışamayacağım.bu durumda be yapmam gerekiyor çalışamaz raporuna çevirip çalıştığım kısmı doğum sonrasına atabilirmişim.yoksa başka bir hekimden kalan süreyi tamamlayacak bi rapor alsam doğum izninden düşerlermi..tavsiyeleriniz bekliyorum@
Bugraanne Nrdn03 ben de aynı şekilde çalışır raporu aldım 3 hafta çalıştım 35 De tekrar çalışamaz raporu aldım.raporda hepsi yazıyo zaten.35 haftalık gebenin 5 haftalık izne ayrılması,çalışmış olduğu 3 haftanın doğum sonrasına aktarılması uygundur.diye yazıyo.erken sezeryan olursan doğum bilgilerinin yazılı olduğu raporu tekrar kurumuna verip 38de doğurdun mesela kalan 2 hafta da doğum sonrasına aktarılıyomuş
Elfbrcn Nrdn03 toplamda 112 gün iznin var. Calisamaz raporuna ne zaman cevirirsen sonrasinda bu sure gecerli, dogumdan sonra sgk ya dogum.belgeni goturup islem yaptiriyorsun, parani oyle aliyorsun. Raporun bittikten sonra aliyorsun parani da. İznin yani...