merveugurlu Daha önce göbeğimde bu kadar tüy yoktu sanki arttı ve siyahlaştı sebebi hamilelikten mi aşırı rahatsız olmaya basladım 11 haftalık hamileyim..
Ftmemne merveugurlu evet benim 3 hamileliğimdede oldu. Normalde tüysüz olduğum halde. Sonra dökülüyor merak etmeyin
Birminiksusamtanesi merveugurlu bende de oldu gebelikten kaynakli oluyormus alinmadigi taktirde dogumdan sonra kendi dokuluyormus canim bende bekliyorum oyle tuylu tuylu napayim 😂
MucizeAnnesi3545 merveugurlu canım bende 29 haftalık hamileyim. Benim göbeğim afedersin eşinle yarışıyo sanki. Hiç tüy yoktu oldu. Doktor olabilir demişti doğumdan sonra dökülürmüş
Simos44 Sevdaoyku tamamen sana kalmış ben almıyorum. Zaten tüm vücut almak perişan ediyo beni. Bi de göbeğe girersem hiç bitmeyecek. Doktorlar umursamıyor beni gülme tutuyo söylüyorum kıllar vs ama konuşturmuyor bile doktorum sorun değil normal normal diyo
Defnem_11 Sevdaoyku Almanızı tavsiye etmem doğumdan sonra dökülüyor zaten. Ama alırsanız hep almak zorunda kalırsınız.
Simos44 merveugurlu sebebi hormonlar 😂 ve ben ısrarla almıyorum muayene olurken jel de sürülünce ordan oraya yatıyorlar 😆 üzülmeyin dökülüyormuş ilerde
Oglusannesii merveugurlu ilerleyen haftalarda artıyor maalesef benimde sadece göbeğimde oldu ama başka yerimde olmadı doğumdan sonra normale döner diye düşünüyorum bende
Sevdaoyku Simos44 Yaa ben ağda ile cok kasiliyorum bu yüz den korkuyorum agda ile almaya 😔 napsam acaba bebeğe bir seu olur mu acaba kasilinca
Nezihanes Bendede aynı sorun var Agdayla aldırıyorum kontrole giderken o şekilde rahatsız oluyorum 🤭🤭
Simos44 Sevdaoyku ben o acıyı hele ki kasılmayı göbekten yaşamak istemediğin için hiç almıyorum canım. Almak zorunda değilsin bebeğe bir zararı olmasa da kendini öyle rahat hissetmeye bak alma gitsin
KukyFurMama merveugurlu aynısını ben de yaşıyorum 14+2 ama birinci gebelikte de aynı böyle maymunlaşmıştım sonradan dökülüyor doğumdan sonra
Elininanasi Sevdaoyku dokunmayin kalsin nasil olur olsun.ben ameliyatdan sonra sargıyı deysirken bir kadinda gordum erkek adam killari vardi kadinin karninda.hayrete geldim yani.