merveugurlu 11 haftalık hamileyim gogus agrım gecti samki şişliğide azaldı gibi herhangi bir sorun var mıdır haftaya kontrolum çok aklıma takıyorum ... 😔😔
Mlkemrecre merveugurlu canm gebelikte normal bi durum benim de öleydi zmnla geçer..hatta elleyemiyordum taş gibiydi
Su16 merveugurlu geçiyo çünkü bendede bu ara yok hatta bu hafta hiç göhüs sızlamıyo dedim doktorum kahkahaya güldü normal bu arada gene sızlar ozmnda sorma diye şimdiden açıklayayım dedi utandı😊ama şekil dahada büyük bende böyle
Hamilebiranne merveugurlu canım o haftalarda Benimde geçmişti göğüs hassasiyeti şişliği doktoruma sorduğumda bu çok normal dedi. Şuan 29+5 günlüğüz bazen şişiyor çok ağrıypr bazen ne ağrı ne şişlik hiç birşey olmuyor bu zamana kadarda bir şişti bir indi
Su16 merveugurlu bende 11haftadayım bu arada aynı şeyi yaşamışız bugünde aşırı adet sancılarım var bi vuruyo bi geçiyo oda normalmiş kanamam yıkta sancım zorluyo msj attım doktoruma kanama olursa gel mutlaka dedi uzandım dinleniyorum
merveugurlu Su16 oh be rahatladım ay ne zormuş yaaa :) kontrole kadar içim içimi yiyor nasıl iyi mi vs diye . Birazda gebeliğim zor gecıyor beslenemıyorum