Gamzee_ Kızlar yumurtlama tarihim ayın 13ü çatlaması 2 gün sürdü 15inde yumurtam çatladı ovulasyon testine göre 13den hesaplarsam 10 gün oluyor üstünden yumurtlama olalı. Aşırı derecede kasık ağrım ve uyku halim var ve beyaz akıntı bugün erken gebelik testi yaptım negatif sizce erken mi test için biraz daha beklemeli miyim reglime 8 gün var ??
Tugce1803 Gamzee_ erken gebelik testleri adete 5 gün kala yapılır. Çünki 1 gün gecikmeyle adete 6 gün kala yapılır diye yazıyor ve çatlamayı baz alın yani şu an için çok erken🌸
Susamanne Gamzee_ canım adetime 3 gün kala yaptım negatifti yok diye düşündüm daha sonra adetimin üzerinden 1 hafta geçti pozitifti bazen çıkmayabiliyor
Gamzee_ Dlktpl ilk idrarla yapmadım evet bir saat kadar önce yaptım ben ama çatlamayı baz almadım yumurtlama gününü baz alarak hesaplamıştım
Gamzee_ Tugce1803 ilk defa ovulasyon testi kullandım bu ay göğüslerimdede sızı ve şişlik var bu belirtilerde çok erken gibi geliyo bana aslında ama 2 ay önce kimyasal yaşadım yine aynı belirtiler var bende çok tedirginim bir yandanda
Gamzee_ Ftsmrt00 canım reglime 10 gün kistim patlamıştı doktor rahim kalınlaşmasınlar dolayı şüphelendi test istedi 3.74 çıktı sonuç doktor tekrar istedi 3 gün sonra 33 oldu daha sonra 28 oldu reglim geldi sonrada
Ftsmrt00 Gamzee_ saglik ocaginda yaptirdm dha nrmal doktra gitmedm bgn cikti sonuc doktor tam istedigim gbi cikmadi sonuc butun gun gerim gerim gerildm cok endiselyim