Cantanem Mrb kızlar size bir sorum olucak bundan 3 ay önce adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim kistim olduğunu öğrendim işte tedavi falan oldum kistim olduğu halde gebe kaldım 2 aylık hamileyim bugün kontrole gittim çok şükür bebeğin durumu iyi ama kistim 1.5 cm büyümüş doktor dediki kist büyüdükçe bebeğe zarar verir dedi çok korkuyorum lütfen bir bilginiz varsa yazın şuan çok korkuyorum
Beyzanurlina Cantanem duydum kadarıyla belırlı cmden sonra duruyomus cok kisti olup hamile olan gordum burda
Glybskl Cantanem aşırı büyüme olacağını zannetmiyorum canım içini ferah tut sadece kist yer kapladığı için çok irileşmiyor bebek o kadar korkulacak bişey yok Allah’ın izinizle 🙏🏻
Cantanem Feminel16 pek bisey demedi 15 günde bir kontrole gel duruma bakacaz bakalım kist büyümeye devam ediyor mu hamile olduğum için de tedavisi olmuyormuş
Feminel16 Cantanem bilimsel birşey söyleyemem ama kuzenime de aynı şeyi söylemişlerdi 2 tane kist ile sağlıklı bir doğum yaptı umarım sizinde bir sıkıntı yaşamadan kucağınıza alırsınız.
Meomeo Benim 2 cm kistim var. Doktor önemsemedi bazen doktorlar negatif konuşuyorlar böyle. Nedendir bilmem 💁♀️
Cantanem Meomeo peki doktor sana herhangi bir olumsuz bisey demedi mi kusura bakma cnm öyle soruyorum da Allah saglıkla kucağına versin inşAllah tedirginim hem de cok ondan
Meomeo Cantanem yoo hayır. Hatta ben ısrarla sordum bunun bir çok gebede görülen bir durum olduğunu söyledi. Ama takip ediyor tabii ki devamlı. Sanırım bu durumda sadece takipte olmak önemli