Grslhndn 18 haftadayım bebeğim yukarı çıkmadı daha endişeleniyorum doktorum bol bol ıstırahat et dedi sizde böyle olan oldumu bebeğiniz kaçıncı haftada yukarı çıktı?
Filiizz Grslhndn benim de aşağıdaydı eşide duşmuştu o şekilde tamamladık pazartesi doğum zamanı inşallah dua et inşallh bişey olmaz bana da edin sağsalim doğsun 💕😘
Mlssa Grslhndn Benim de öyleydi o haftalar canım doktorum kendini yorma bol istirahat et dedi birdahaki ay kontrole gittiğimde normal demişti😊 düzelebilen bir durum diye biliyorum hayırlısıyla inşallah düzelir🙏🏻
Grslhndn Konul_Nilay inşallah çıkar bi sorun olmazda sağ salim alırız kucağımıza Badevehande beni de korkuttu öyle daha yukarı çıkmadı dinlen deyince inşallah bi şey olmaz
Badevehande Ben hep aşağıda hissediyorum 26+1 yani başı mı aşağıda çünkü 20 de detaylıda benimde aşağıdaydı hiç uzan dinlen demediler bende yerimde durmam hep ayaktayım
Badevehande Grslhndn olmaz bence ya detaylıda kafası için nerdeyse vajinama kadar aleti götürdü ıkınsam çıkar sandım 😂
Deletedmom029 19. Haftadayım benimkide aşağıda vajinada dolgunluk ve batma şikayetim vardı doktorum bu durumu düşük riski olarak gördüğü için şuan hastanede yatıyorum. Doktorum kendini kastıysan bebekte kendini kasmıştır ondandır ayaklarını havaya kaldırıp yat, progestan ve prolutex kullan ve bol su iç dedi şu an serum tedavisi uygulanıyor inşallah yukarı çıkar bir an önce 😢