Skck91 Selam ikiz anne adayları. 21. Haftamdayım bugün detaylı ultrasona girdim bebeklerin birinde kalpte parlaklık var. Ense kalınlıkları normaldi ama biliyorsunuz ikiz lerde 2 ve 3 lü testleri yapamıyoruz ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan helak oldum resmen 😔
Elif2302 Kalpte parlaklık var down sendromlu olabilir denilip sapasağlam doğan bir tanıdığımın bebeği var.Kalbinizi ferah tutun bebeklere yansımasın
dytays_2 Kalpte parlaklık dışında başka bi bulgu yoksa doktorlar önemsemiyorlar tek başına bişey ifade etmiyor diyorlar. Benim bebeklerimden birinde de gördü doktor detaylıda hiç önemsemedi ondan sonra görüştüğüm her doktora söyledim ama tek başına anlamsız dedi hepsi de hiç tedirgin olmayın. Buarada ben nifty test yaptırmıştım ikili üçlü yaptıramadığımız için sonuç temiz çıkmıştı. Sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize 🙏🏻 Kendinizi ve bebeklerinizi üzmeyin 🌸
Skck91 Çok saolun bayanlar beni rahatlattınız gerçekten. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah