Hafize_ Merhaba kızlar doktor enfoksiyon için fitil verdi 3 gündür kullanıyorum gün içinde ara ara kaşıklarıma ağrı girip geçiyor devamlı değil aranızda kullanan var mı ? Kasık ağrısı yapması normal mi ? Cevap verirseniz sevinirimm
Kerem_alyadua Hafize_ ben 2 kutu kullandım ama hiç öyle bişy olmadı bende mantar akıntısı vardı ama enfeksiyonu söküyorsa olabilr bence
Annehayali33 Hafize_ bnde daha bu gun aldim 3lü aksam mi yapiyorsunuz yoksa sabahmi ona gore aslinda bana aksam kullan demisti
Hafize_ Kerem_alyadua bende kaşıntı ve akıntı şikayetiyle gittim mantar var demedi iltihap var dedi fitil verdi ve ayriyetten krem verdi kaşıntın olduğunda sür dedi sadece
burcu06 İlaçtan değildir cnm o enfeksiyon olunca batma oluyor bol su içersen daha çabuk atlatırsın inşallah
Hamileanneler_25 Hafize_ olabilir canım iltihap kasik ağrısı yapar karin ağrısı yapar ben çok çektim o ağrılardan kalcalarima kadar yayılıyordu ağrısı ya enfeksiyon yada kistten şüpheleniyorlar böyle zamanda
Hafize_ Hamileanneler_25 kist olmadığını söyledi doktorum enfeksiyon var dedi yeni evlilerde oluyormuş genelde galiba öyle söyledi
Hamileanneler_25 Hafize_ aynen olur canim eşten bulaşabiliyor genel de bide iç çamaşırını sık sık değiştir utuleyerek giy ve bol bol su iç doktor bana öyle demişti
Hafize_ Hamileanneler_25 tamam kuzum çok saol çamaşırımı değiştiriyorum günde. 2 kez ama ütü kısmını söylememişti teşekkür ederim 🙏🏻🤗