mamyfat93 Sizler hangi çantayı aldınız ? Adidas gibi markalı alanlarınız oldu mu kızlar ? Aldığınız çantaların fotoğraflarını paylaşın Öner’i olsun 😇🎒
SenaGuse mamyfat93 klasik termal biberon gözlü anne bebek çantası aldım instagramda Şule çantadan gayet kaliteliydi ☺️
uyanikkeda11 mamyfat93 ebebekde babymom çanta var büyük ve gayet kullanışlı canım. Ve ön tarafı komple açılıyor valiz gibi 👍 tavsiye ederim
Mlssa mamyfat93 Ebebekten aldım,Classic model siyah renk😊 kullanmadım daha ama sade ve kullanışlı duruyor
Simos44 Superfreshlerim bende forma düşünüyorum ama kullanan arkadaşım çok büyük ve kendi bile ağır dedi doğru mu acaba ?
Eemoms [url=https://hizliresim.com/jqqz1n][img]https://i.hizliresim.com/jqqz1n.jpg[/img][/url] ben kraftin bu çantasını tercih ettim gayet geniş ve kullanışlı
Rapunzel2019 mamyfat93 Ben canta.vadisi diye bir instagram sayfasından anne bebek çantası getirttim. Çokta hoşuma gitti.
Mutire mamyfat93 gönlüm hep mayoralden yanaydı , toz pembe olanindan... Ama maalesef bir çantaya 365 lira veremeyeceğim için Kraft gri çantayı aldım 99 lira , sırt çantası kesinlikle tercihim değil okul çantası gibi geliyor bana
hilal_2323 mamyfat93 krafttan aldım ben içi geniş cepleri fazla kullanışlı gibi duruyor. Daha kullanmadım ☺️
Pepino Elele bebek bakım çantasını aldım büyük olan gayet güzel bi ürün diğer çantalara bakınca iyiki almışım diyorum değiyor
Ebiyim Ali expressten aldım 🤗 çok memnunum. Tüm özellikleri var. Çok kullanışlı ıslaklar için ayrı fermuarlı göz yapmışlar. Biberonlar için termal gözü söylemiyorum zaten. Çanta büyük olduğu için alttan ve üstten iki ayrı fermuar var üstü bozmadan alttaki eşyalara daha kolay ulaşmak için. Ayrıca gizli gözü falan da var. Ben hiç bu kadarını beklemiyordum açıkçası ve 75₺’ye aldım 15₺ de gümrük vergisi ödedim
Deletedmom2 E bebek okiedog çantalardan aldım bugün gelecek kargom yorumları okuyarak aldım kaliteli büyük ve kullanışlı olduğu yazıyor ayrıca oldukça indirimli aynı çanta Hepsiburada da 260 tl ilken e bebekten 100 TLye aldım. Birde 10 TL’ye düşen çantasında sırt çantası olarak almıştım önceden oldukça geniş ve yeride güzel değişmeli olarak kullanırım diye düşünüyorum
A_S_K mamyfat93 benim dışı deri su geçirmez sırt çantam vardı onu kullanıcam. Anne bebek çantalarıda aynı mantıkda zaten varken niye alayım? Hatta anne bebek öantalarından daha geniş içi. :)