Hilalysr Bende doğuranlar kervanına katıldım 🤗 19 ağustos günü oğlumun hareketleri yavaşlamıştı ve akşam acil de nstye girdim sancı çıkmadı eve geri geldik. Gece 3te kasıklarıma adet agrisi gibi ağrı vurmaya başladı ağrıyla beraber 5 dakikada bir kasılmalarım girdi devreye saat 4.30a kadar dayandım yalancı sancı diye ama değilmiş 🤗 eşimi kaldırdım annemi kaynanamı alıp düştük yollara tabi kasılmalarım sıklaştı. hastanem 45 dakka uzaklıktaydı ama eşim 20 dakikada hastaneye getirdi bizi 😂 acilden giriş yapıp odada doktorumu beklemeye başladım yuruyordum odada ağrı girdikçe eşim belime masaj yaptı nstye girdim sancı vardı evet doktorum yatış verdi. Ama sancılarım yeterli değildi acaba bugün gelmeyecek mi bu oğlan diye söylenmeye başladım 🤦♀️ suni sancı verilmeye başlandı epidural için sırtıma kateter yerlestirdiler. Ama çok ağrılı değildi soğuk bir şey kaydı sanki belime sonra ayaklarım uyuştu odaya geri indik ve uyuşma geçince koridor boyu yürüdüm gittim geldim acilmam sürekli artıyordu ama hiç bir acı hissetmiyordum 3 cm derken 5 cm derken 8 cm sonunda 10 cm oldu ama oğlumun kafası hala aşağıda değildi. Kalp atışları düşmeye başlayınca doktor karnına baskı yaparak alıcaz gelmezse mecbur sezeryan dedi doktorumun ağzından ilk defa sezeryan lafını duydum çünkü aşırı normal doğuma teşvik eden ve cesaretlendiren bir doktordu dedim demekki işler ciddi gittik doğumhaneye çatala çıktık ıkınmalarım çok iyiydi doktorum hep öyle diyordu 13.10da doğuma girdim 3 4 karnıma baskı ve sanci gelip doğru ikinmayla 13.23te oglum icimden akti gitti o an o kadar rahatladım ki dünyanın yükü bendeydi de bir anda gitti gibi... sonra tatlis doktorum ipek saçlı ogluşumu gösterdi o an gizler boşaldi bende temizleyip göğsüme verdiler rabbim her isteyen kadına yaşatsın o anı ❤ bi kaç dikişim oldu bide belim ağrıdı doğumdan sonra onun dışında başka ağrım yok. Ama sütüm gelmedi ve oğlum sarılık oldu. Su an yanimda ışık alıyor. Dua edin güzel anneler sütüm gelsin. Benimde doğum hikayem bu🌸 Rabbim her kadına anne olmayı nasip etsin ve bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip eylesin. Sizlerde tek avazda kurtulursunuz inşallah ❤😍
Zeybus Hilalysr canim gozun aydin allah bagislasin 😊 benimde dogumuma son gunlerim ve epidural düşünüyorum sanci falan cekmiyorsun degil mi dogum aninda ?
Zeybus Hilalysr tavsiye edersin yani dimi kuzumm ? Kusura bakma sorularla bunaltiyorum seni ama ilk dogumum ve cok korkuyorum tek icimi rahatlatan epidural olmasi
Hilalysr Zeybus estağfirullah canım. Ben kendim çok memnun kaldım tavsiye ederim ama herkes aynı şeyi mi yaşar bilemiyorum.