Nemoanne olidam62 35+5 im, şeker çıkamadı ama su yine fazla erken doğum riski hala var, bebeğin kafası aşağıda, idrar yolu enfeksiyonu da var. Doktorum yorulma,ayakta kalma, kalabalığa dikkat et diyor başka bişey demedi
Deletedmom6 Nesiii 27 . Hagtamda bendede vardı . Hatta sınırdaydı . Şekere de baktılar şekerim ypktu . 31. Haftamda gittiğimde normale dönmüştü. Yani endişe etme cnm kendiliğinden düzelir.
olidam62 Nemoanne saglikla kucagnza alin bebisinizi..netten okudum bi suru.can sikici seyler yazio..bugün baska bi doktoru bilgi icin aradim oda bole durumda anormallikler olabilio kontrol altnda ol ddi şaşırdım kaldim napcagmi..
Yaseminpinar Nesiii Benimde 25. Haftamdan beri fazla malesef, doktorum çok hızlı kilo aldığım için olduğunu ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmelerde görüldüğünü söyledi. Bebekte sorun olsa böbrek vs. Gibi farkedilirdi dedi. Şeker yoksa böyle nedensiz olabiliyormuş.
MehtapSevim Benimde fazla şeker yüklemesi yaptık şekerim çıktı 27.haftadayım bakalım inşallah düzelir yemeğe dikkat etmem tatlı tüketmemem gerektiğini söyledi başka da bir şey demedi bana da 🤦🏻♀️
Blackcloud Nilveannesi10 Bebeğin sağlıklı mı doğdu peki? Yukarıda yorumda arkadaş yutak borusu tamamlanmış mı diye sormuşta merak ettim.
Nilveannesi10 Blackcloud hiçbi sıkıntısı olmadı evet arkadaşın dediğini de hiç bir doktorum demedi zaten . Sadece düşük kilomuz olduğu için 2 kilo olana kadar kübözde kaldı
MehtapSevim Elalcev06 doktorun yaptığı şeker yüklemesinde 1.saat açlık 154 2.saat 184 çıkmıştı sonra dahiliyeye yönlendirildim 20günde bir 3gün boyunca sabah öğle akşam evde ölçüyorum onda da tokluklarım en fazla 140 çıkıyor açlıklar da 100 falan yediklerime göre değişiyor😅 aşırı bir şekerim yok ama gebeliğe göre yüksek buldu doktorlar bide sıvısı yükselince bebeğin insüline başlatıldım ama çok şükür düzeldi bebeğin suyu iyi geldi yani
Ebrs Nesiii benimde suyum fazlaydı, 34.haftamda aniden erken dogun oldu. Profilimde paylasmistim sizinle ayni baslikla. Aratirsaniz okuyabilirsiniz. Temennim aynilarini yaşamamaniz dileğiyle
Elalcev06 MehtapSevim canım benım herseyım normal ama sekerım çıktı 50 ml yüklemeden önce 75 yukledıkten sonra 148 çıktı 100 ml istedı yaptırmak ıstemıyorum fazla geldı bıraz yedıgıme ıctıgıme dıkkat ederım dıyorum sizce ?
MehtapSevim Elalcev06 140sınır zaten çok yüksek değil ama yaptırmak istemiyorsan yaptırma aşırı şeker de zaten direkt vücut belli ediyor birden kilo alımı aşırı şeker tüketme isteği bebeğin sıvısının yükselmesi vs bunlar çok yoksa sende yediklerine dikkat etsen olur bence zaten sana direkt insülin vermiyor diyetle düzene sokmaya çalışıyorlar olmazsa başlatıyorlar sen de diyet uygula şekerine dikkat et kafana takılıyorsa sağlık ocağında normal açlık tokluk kan ver öyle baktır yükleme yaptırma
Cz34 Nesiii Aman şeker olmasında bazımızda su fazlalığı oluyormuş bende aynı durumdayım genetik şeker yok ailede bende gidicem bu sefer doktor şekerime bakıcak meyveyi tatlıyı azaltmaya çalıştım sanmıyorum şeker olduğunuda 😔
Bsr37 Nesiii aynısı bende de oldu canım 28 haftalıkken hiçbir şey çıkmadı şuan 36 haftalığım düzene girdi