Sahmer Doktorum doğum 2bin ama epidural prenses doğum 500 tl dedi 5 sene önce içindeydi kızımı gene orada doğurdum
Ezgib Sahmer evet benim hastanemdede 500 tl ekstra ücret isteniliyor doğum paketim var onu kapsamıyor
Melegimm19 Sahmer daha doğum yapmadım ama doğum paketim olduğu halde ayrıntılı ultrason ve epidurali kapsamıyor ayrı ücret alıyorlar 😊
Sahmer Semuss arkadaşım içinde olması gerek diyor oda başka özelde yapmış saçmalık diyor sen ayrımı para ödedin
Slinn Sahmer benim hastane ekstra 650 istiyor doğum parasının içinde olmalı bence çok saçma niye genel anestezi de narkoz bu da narkoz yani az da değil fark
El_mu Sormadım acıkcası ama duydum ekstraya giriyor bunlar ama bence herseyde oldugu hıbı girin pazarlığa bunda da :)
Mlssa Sahmer Sormadım ama internette daha önce fiyat araştırması yaparken bile görmüştüm mesela normal doğum şu kadar epidural normal şu kadar fiyat diye hemen hemen tüm hastaneler yazmış🤷🏻♀️ Tabi net bilgi için sormak lazım ama ekstra ücretli diye biliyorum ben
butterfly4 @Sahmer özel hastahanelerde normal doğum ücreti ile epiduralin ücreti ayrı hesaplanıyor, ama bunu net açıklamıyorlar, normal doğumu sorduğunuzda sadece doğum fiyatını söylüyorlar, açık açık epidurali de sormanız lazım