CanNurdan Çok şükür bebeğimizin bir sağlık sorunu yokmuş 🤲🏻 Ne renkli bir fotoğrafı var, ne de sonucunda verilmiş bir CD devlet hastanesinde ki gibi 20 dk baktılar üstüne 400 TL aldılar haram zıkkım olsun Bolu’da gitmeyin detaylı ultrasona ben normal muayenede bile daha net görüyordum bebeğimi 😤 Şırnak’ta ki doktorum Cengiz beyi çok arıyorum onda bile daha detaylı görüyorduk 😤
cansuuhakann CanNurdan ben çok muayene oldum Fatma hatun da. Çok beklentin olmasın ordan. Bir daha gitme.
Deletedmom3 CanNurdan doktora soyleseydin canim nasil oldu böyle ne cd var ne fotograf diye öyle sey mi olur
Lavinyaa61 CanNurdan ben doğum için Bolu'ya geldim eşimin işi gereği Batman'da yaşıyoruz. Batman'da cihazlar daha kaliteli ve güzel gösteriyordu ama burda öyle değil. Alev Hanım'a gidiyorum doktorumdan memnunum ama cihaz eski bende beğenmiyorum
Denizay CanNurdan sakarya beyhekim’de de 315 lira verdim. Ne cd ne fotograf hiçbir şey yok. Bolu’ya özgü bir durum değil sadece. İçimde kaldı cd olmadıgını bilsem devlete giderdim
CanNurdan cansuuhakann gitmem zaten Alev hanım var çok memnun kalmıştım ondan ki onun ultrasonu daha net
CanNurdan Lavinyaa61 alev hanımın cihazına kurban olsun aşağıdaki Alev hanım çok tatlı Bolu’da doğum yapabilme ihtimalim olsa onda yapardım ama hastanenin tutumu beni çok üzdü soyguncular resmen
CanNurdan Deletedmom3 bütün bebeklere oğlumla dua ediyoruz hiç bir bebek annesiz kalmasın üzülmesin hasta olmasın diye 🤲🏻
Deletedmom3 CanNurdan allah razı olsun 💜 tüm hamilelere rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar versin insallah 😍