Mahi_nur Merhaba! Arkadaslar bu hafta gittiğimde bebeğimin karın bölgesinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ve sürekli yatmam gerktiğini söyledi doktor ilerlerse yarış yapması gerktiğini söyledi. Doppler yaptırdık ve nts çekildik sonuçlar iyi çekildi ama ben yinede çook endişelendim 😥 bu durumu yaşayan var mı ?
Annesininaminesi Mahi_nur canım ben normalde özele gidiyorum ayrıca Devlette de kontrol yaptırıyorum bana da iki hafta geriden geliyor dedi hiç kafama takmadım devlet doktoru bu arada,yani evet düşünüyorsun ama çok takılmadım neyse bugün özele gittim yine bişycikşer yok dedi normal dedi cihazdan cihaza fark ediyor bence takılma 🌺
Zerro Mahi_nur benim bebişimin de göbek çevresi küçük ama boyu ileride, kafa ölçümü tam gününde. Doktorumuz bir sorun görmedi, 29. Haftadayım; arayı kapatır ama kapatamasa da en fazla zayıf uzun bebek olur dedi. Sizi neden yatıracaklar anlamadım
Mahi_nur Annesininaminesi bende başka doktora özele gitmeyi düşünüyorum devletin makineleri çok eski bu arada kaçıncı haftadasınız
anapanda12 Benim bebeğiminki genelde 3 veya 5 gün gerideydi 35 haftada göbüşü 33le uyumluydu ben hiç kafaya takmadan yememe içmeme devam ettim sağlıkla huzurla doğdu şükür Rabbime sıkıntısı yok takma bence bu ölçümler zaten tahmini oluyor bi iki oynama da oluyor diğer gelişimleri iyiyse göbüşlü olmasa da olur
Mahi_nur Zerro sanırım ilaç vermeyi düşünüo bişey söylemedi bende soramadm öyle söylediki dondum kaldım çok kötü oldum 😥
Annesininaminesi Mahi_nur 35 canım ama İnan devlette salıyorlar ne zaman gitsem çocukta şu var bu var deyip korkutuyorlar cihazlar eski ilgi sıfır sen iyisimi özle git 😇
Mahi_nur Annesininaminesi evet kötü bişey bile olsa bi anneye öyle birden söylenmemeli bişeyler odada ağlamamak için zor tuttum doktordan çıktım nasl ağladm çok vicdansız devlettekiler
Mahi_nur anapanda12 Merhaba! Size tekrar biley soracağım bizim bebeğimizin geriliği hala devam edio hatta 3 haftaya çıktı. Ciğer geliştirici vuralım dedi doktorumuz siz ciğer geliştirici vurdurmuşmuydunuz?
anapanda12 Mahi_nur bize 24 haftada erken doğum riski olduğu için vurulmuştu beklemeden vurdurun iğneyi en azından solunum sıkıntısı olmaz