Natlus Listem yok ama şöyle aldım.
0-3 aylık 4 tane 3~6 aylık 5 tane 6-9 9-12 5 tane çıtçıtlı atlet aldım.
Patikli patiksiz altları ay olarak 3,6 ve 6,9 olarka büyük ay aldım. (Alırken ay ay ölçerseniz aralarında 1 parmak falan uzunluk var bu yğzden aylarını büyük aldım)
Üstleride öyle. Tulum almadım kullanışsız alt üst takım ya da parça olarak aldım.
5li hastane çıkışı ve bir tane de yenidoğan alt ğst takım alıp içine çıtçıtlı atletini ekledim.
Ağız mendili 10 tane aldım. Çorap eldiven şağka kaç tane istersen al ben eldiven 3 çift var çok kullanma taraftarı değilim. Ekim annesi olucam kilotlu çorapda alıcam kan akışı için iyi seğil diyorlar ama kışın dışarı çıkarırken ya da ayağında çorap tutmayan bebekler in sıkı olmayan içi hafif tüylü sıcak tutanlardan kullanıcam.
Banyo havlusu şapkalı olandan bir tane aldım.
10lu hazır alt açma bir tane minderli alt açma aldım.
2 penye 1 polar 1 kalın battaniye
1 portbebe çanta gibi olandan bebeği koymak için puset almadım.
Beşik park beşik alıp bebefox pamuk yatak aldım.
Örgü şapka yelek patikleri var bolca büyükbabanne ördü.
Şampuan unibaby yenidoğan saç vücut şampuanı aldım.
1 tane bebek lifi aldım.
1 tane oyun halısı aldım.
Jhonsans baby losyon aldım yağ almadım vücudu emmediği için terci meselesi.
Sudocrem küçük kutu pişik kremi aldım iyi gelirse tekrar alırım.
Bidmen 40lı yenidoğan bezi aldım iyi gelirse onunla devam edeceğim gelmezse a101 bezini deniyeceğim. Paketli her ürün de kimyasal vardır bez sürekli alınacak çok pahalısını alamam önemli olan cildine iyi gelmesi.
Dalan roxy matik çamaşır deterjanı aldım bir paket onunla yıkayacağım yoz pembe tavşanlı paket.
Baston tam yatar çift yönlü bebek arabası aldım.
Anne bebek çantası yerine aynı şekil kullanabileceğim su geçirmez sırt çantası vardı onu kullanıcam. Sormak istediğini yanıtlarım :)