Melike35 szyklm canım sonuna gelmişsin zaten üzülme bi şey olmaz Allah’ın izni ile başlığı okuyunca bende korktum
gurcem Kuzum sonlandırmak derken doguma sezeryanla bebegı dogursunlar anlamadım ben Allah sıfa versın ama bebegı neden dogurmuyorlar
Nilveannesi10 szyklm haftan 38 zaten niye dert ediyorsun. Ben 32. Haftamda bebegi alacaklar da böyle ağlanmıyorum. Ama inan şu son haftasında olanları böyle görünce şımarıklık olarak algılıyorum. Olumlu düşünün yahu bebegine kavuşacaksın ne güzel
Gamzelianne1453 Nilveannesi10 kesinlikle ayni kanidayim sanki 20 haftalik gibi tepkiler 37 de alcaz deseler yine sevinirim zamani dolmus sonucta kavuscam diye agliyrum fln cok komik geliyor bu tepkileri insanlarin
azizeguneyy szyklm sonlandırabiliriz ne demek ya kim o doktor!!! doğurma vaktin gelmiş doğur bence bi an önce sezeryan normal doğum her ne oluyorsa doğur hemen bebeğe müdahale etsinler
Merve43 azizeguneyy sonlandırmak kastı doğum zaten 38 haftalık bebeği öldürecek değiller. Gebeliği sonlandırmak yani bebeği almak
Superfreshlerim szyklm ne kadar güzel haftan ilerlemiş, bebeğinin organları tamamlanmıştır zaten hiç korkma, keşke bende bu haftaları görebilsem havalara uçarım mutluluktan
EngucluAnne szyklm gebeliği sonlandırmak çok ayrı birşey hanımefendi şuan resmen şımarıklık yapıyorsunuz zaten gününüz gelmiş hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alacaksınız mutlu olmalısınız gebeliği sonlandırmak demek bebek anne karnında öldü demektir prematüre doğum yapan kadınlar Allah onların yardımcısı olsun sizde kendinize gelin lütfen.
Sermec szyklm sonlandırma derken yanı sezeryana falan mı alacaklar kı oyleyse bence haftanız cok normal eger aklıma gelen seyse inanmak istemiyorum
Gmz88 szyklm kaç haftaya kadar içinde tutmayı planlıyordun ki canım zaten doğum zamanın gelmiş gören görmeyende 20 li haftalardasın sanacak doğurma o zaman içinde tut tövbe ya sanki çok büyük sorunmuş gibi
Berfinberf Gmz88 bayan ne yazmış ya merak ettim 🙄 yazdığı şeyi göremiyorum yorumlara bakılacak olursa saçmalamış kendi yazdığını silmiş mi acaba linç yediğini görünce de kaçmış 😬
tbeyvz Gmz88 31 haftamda Doğum yaptım 38 ne ki zaten Sezeryan Doğumda bu haftada Doğum oluyor şaşırdım doğrusu
Sermec Berfinberf canım 38. Haftadaymış suyu mu artmış gebelık sekeri yüksek cıkmış galiba doktorlar gebeliği sonlandırabılırız demiş ona üzülüyordu bizde sonlandırmak deyince farklı anladık heralde bebegı sezeryanla alacak demek istedi
Gmz88 Berfinberf 38.haftada suyu arttığı için doktoru açlık tokluk şekerine bakmış açlık normalmis ama tokluk yüksek çıkmış 170 di sanırım o yüzden bebeği almam gerek demiş ona üzülüyormus doğum yapacak diye