Zuleyha18 prensesgeliyooo valla benimki en başından beri kanalda sağolsun 🤣 öyle ki 26.haftada geliyordu neredeyse 1.5 cm açılmayla serklaj oldum yarın da Allah nasip ederse kızıma kavuşucam 🥰
Deletedmom139 prensesgeliyooo 37de girdi bebek kanala girdiginde2_4hafta arasinda dogum olur deniliyor .
Dorukunannesi95 Tam 29 haftalik oldum ben de. Doktorum bissy demedi yani pozisyonu icin baş aşağı döndü falan demedi. Bekleyeyim ben de
Eceyavuz Dorukunannesi95 ben de sabah doktora gittim 29+5 im bebek ters dönmezse sezeryan olacaksin dedi 😏
ozgedrms 37. Haftada yavaş yavaş kanala girmeye başlamış son bir kaç milim kalmış demişti 38. Haftada artık kanalda aşağı baskı uygulamaya başlamış yavaş yavaş açılmaların başlayacak dedi 39. Haftaya geldim bir sonraki kontrol Cumartesi günü inşallah doğuruyorsun açılman şu kadar olmuş hemen yatışını yapalım der 🤣
Sirincili Ben yarın gideceğim 36.haftadayız daha girmeyi bırak dönmemişti bile . Yarın öğrenicem 🤷🏼♀️
Julideee Ben 28 haftalıkken doktora gittim başı aşağıda ddi doktor şuan 33+5 dün gittim kontrole başı hala aşağıdaydı yani
prensesgeliyooo Benim de 28. Haftadan beri başı aşağıda 38 haftadayız başı hâlâ aşağıda ama doğum kanalına girmemiş
dvran22 Handan0101 internetten videolar izleyin bebeğin dönmesi için birkaç hareket var özelikle secde pozisyonu bebeklerin dönmesi için en uygun durummuş😊
Eceyavuz Dorukunannesi95 enfeksiyon hamileligimden beri geçmiyor ya oyuzden bebegin ağzına burnuna girer bebek için sıkıntı dedi
Sirincili Dorukunannesi95 tamam canım yarın sabahtan gidicem, yine buraya yazarım inşallah benimki de dönmüştür dua edin😢🙆🏼♀️🙏🏻
Sirincili Dorukunannesi95 canım bizimki dönmüş çok şükür 🙏🏻🙏🏻 Baş aşağı artık yerinden kımıldamaz pek dedi, en son 38-39 a kadar bekleniyormuş sordum da