Denizincani kuzum gelen giden şimdi de kaynanamgil bizde kaynanam bişe yapmıyor yaptığında da otura otura yapıyor ona da benim tahammülüm yok yavaş işi yapmayı hiç sevmem kaynanamda yavaş yavaş yapıyor ne yapıyorsa o yüzden gündüz kahvaltı hazırla bulaşıkları makineye diz çamasır at gezmeye çıkıyoruz geliyoruz akşam yemeği yap ye bulaşık diz çay demle servis e sürekli ayakta duruyorum bu sefer gezmeye gitmesem yanlış anlaşılır eşim sağ olsun izin almış o yardım ediyor kayınım var hiçbir şey umrunda değil yemeği yer elini bile yıkamaz geçer yatar çarşamba günü araba ile gelmişiz kasıklarım patlicak gibi ağrıyor eşimle beraber sofra hazırladık bide kaynanam bi helke dolusu üzüm getirmiş onun ezik kuru yerlerini temizliyorum eşim de yorgunluktan yatıyor adam kılını bile kıpırdatmıyor çok afedersiniz bi tarafını devirip yatıyor artık eşimi uyandırdım yardım et diye ya buna benzer iğrenç şeyler bile var ya 🤢 koskoca adam haftada 1 duş yapıp düz giydiği kıyafetlerle yatıp kalkar mı adama dün abi duş al dedim çarşamba günü gelirken aldım terledim mı sanki diyor ama leş gibi ter kokuyor bende diyemiyorum vs vs amannnn pazar günü sabah yola çıkacaklar