Helen0101_ Abartmamak koşuluyla içilebilir bence doktorum bana sen hasta değilsin hamilesin demişti normalde de kahvenin fazlası sinir ve kansızlık yapar zaten 🌸
Serrameri @Sukriye072 günde iki bardak içiyorum sütlü ve buz koyarak binevi soğuk kahve misali henüz sıkıntı olmadı
Minnakmom Sukriye072 günde bir fincan Türk kahvesi veya nescafe içerim canım abartmadıkça sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Crescent96 Türk kahvesi, nescafe canavarıydım resmen. Günde 2 türk kahvesi 2-3 nescafe içerdim çay sevmiyorum. Hamileliğim boyunca kahve içemiyorum herkes çok şaşırıyor. Canım ikisinide hiç istemiyor yapıldığında bile zorla içiyorum. O kadar özledim ki keyifle içmeyi😍😆
Sumeyye_g Sukriye072 günde bir bardak öneriyorlar doktorlar öyle söylemişti doktorum bana eğer bi sıkıntın yoksa bir bardak içebilirsin demişti araştırdığımda da öyleydi lekelenmem olduğu zaman bi süre içme dedi bana doktorunuza danışın
Askkokuluyavrum Sukriye072 1 kez içebilirsin demişti doktorum bana her gün içmiyorum zaten 3 günde 1 falan