[bilinmeyen] amşn.Gerçekten öyle.ben ameliyat oldum.sabah 11’de bitti.9’da ameliyata girerken tatlı Ve dinamikti,çıktık yine tatlı,muayenehaneye gitti biliyorum.Muayenehaneden sonra akşam ziyarete geldi yine tatlı,sonra sabah kontrole geldi yine güleryüzle.”Ahmet bey nasıl enerji buluyorsunuz,kaç saat uyudunuz” dedim.”yağmur yağdığında doğumlarımız artar gece doğumlarım vardı,2 saat uyudum”dedi.Ya Çınarlıda doğumda ya da muayenehanede.Ben şok ,ben üzgün.Vallahi kıyamıyorum çok üzülüyorum ona ama o işini seviyor,çok mutlu.
Ama Çınarlı çok bozdu kendini,3 yıl önceki personeli aradım.Hanzo gibi odaya girip çıkıyor hemşireler gecenin bir yarısı.bildiğin pata küte dalıyorlar gecenin bir yarısı odaya.Narkozun etkisinden zaten insan rahat değil,kaç kez sıçayarak uyandım,kaç kez sinirden küp oldum bilmem.Taburcu olurken damağım düşmüştü sanırım.Eski güleryüzlü ve dinamik personelleri yok.Bir de yataklar çöküktü.Siparişlerini sözüm ona vermişler ama şuan çok rahatsız.Bir de koridordaki personel ve hasta yakınlarının gürültüsü (bağırarak sohbetleri) tahammül edilecek gibi değil,önlem almıyorlar.Bir kez uykumdan uyandığımda,gürültünün bitmesini 5-10 dakika bekledim.Bitmeyince personelden birini “burası düğün salonumu yoksa hastene mi.?” diye azarladım malesef.malesef Doğuma girenlerin yakınlarının telefonları çok çalıyor,tefonların sesi sonuna kadar açık bangır bangır çalıyor,mutluluktan bağırarak konuştuklarının farkında değiller,hastalarını odalarında ya da aşağıdaki bekleme salonunda değil katlarda koridorda bekliyorlar.Hastene yönetimi bu konuda çok zayıf kalmış.Doğum için değil de orada üzücü olaylardan yatanların yeri hiç gibi geldi bu sefer.Oysa ki 3 yıl önce de aynı şey için yatmıştım o hastanede ,gerçekten çok saha hassastılar.