D3334 Merhabalar 38+2 deyim dün doktora gittiğimde bebeğimin kordonu boğazında dediler bunun için çok endişelendim nst de kalp atışları gayet güzeldi ama ben çok korkuyorum gerçekten doktor korkma dün iki kişininde aynı şekildeydi ikisi de normal doğurdu dedi benim ne yapmam lazım lütfen birşeyler söyleyin düşünmekten ölüyorum 😔😔
Premsescik D3334 benimde boynunda bn o yüzden sezaryen olucm senin doktorun normal olur demiş ne güzel bizmki demedi suyun içinde bi zararı olmuyomuş bebeğe kordonu sadece normal doğumda sıkıntı olur diyolar ne doğru bilmiyorum
rbiadmrr D3334 bebekler anne karnında su içinde nefes almazlar korkma ☺️ Benim bebeğim de öyle doğdu çok şükür sıkıntı yaşamadık o konuda hareketli bi bebek olucak demekki
D3334 Premsescik özele mi gidiyorsun bence özele gidiyorsan birde normal devlet Hastanesindeki doktora bir sor derim Canım
Premsescik D3334 doktorda dedi zaten normal istiyosa devlete git çatır çatır doğur dedi 😏 birazda risk almak istemedi
D3334 Premsescik nerde oturuyorsun Hamidiye etifal çayırbaşındaki hastane bu konuda gerçekten çok iyi Doğum için avcılardan diğer her bölgeden gelen insanlar var ben Mersin’de yaşıyordum evlendiğim için İstanbul’da yaşıyorum şuan
rbiadmrr D3334 hayır değil tabiki benim doktorum öyle demişti dolamış kendını ama bir sıkıntı yaratmaz diye