DilanArven Merhaba hanimlar, 24. Haftamin icindeyim. Sanirim bu ay takibi ile bebegin saclari ciktigi icin mide yanmasi oluyormus. Bunun icin soda ise yarar mi yutkunamiyorum bildiginiz.
Obsesifk DilanArven bebeğin saçlarıyla alakası yok kız göbek deliğine çıktı artık bebek büyüdükçe yukarı baskı yapıyor organların anası ağladı valla bende bugün yana yana mahfoldum saç muhabbeti hurafe mide yukarı baskı yaptıkça yanıyor malesef gaviscon şurup gönül rahatlığıyla alıp içebilirsin zaten doktorunda onu verecek ben artık kafama dikiyorum
Obsesifk DilanArven şuan alamıyorsan varsa soğuk süt yavaş yavaş iç iyi gelir beni kesmiyor artık malesef
Aysealty DilanArven mideniz yandıgı zaman yarım bardak süt içebilirsiniz.bende reflü var hamilelikten öncede yanma yasadıgımda süt içerim iyi gelir doktor tavsiye etmişti bir deneyin hem bebişinizede yarar☺
DilanArven Obsesifk ay mutlaka almam lazim o zaman cunku yutkundugumda kusma hissine variyor bu durum. Herkes bu ay saci çıkıyor derdi ondan olabilir dedim 😻🙏
Obsesifk DilanArven evet Biliyorum ama hurafe yani şuan varya midemin olması gereken yer o kadar sertki sen düşün 27. Haftadayız bak içtim şuruptan hala yanıyor ara ara