Deletedmom667 Zeynepzeze ınstagramda ahenk cıkolata war ord yaptırdım hedıyelıkte yaptırıyorum yıllardır memnunum bır sıkıntı yasamadım cıkolatası bozulma bayatlama ws yok. Hıcbır cıkolata buzdolabında saklanmaz ustu beyazlar bılgın olsun
mary1709 Zeynepzeze yok canım ya erimez çok erken yaptırma. Ben 37. haftamda yaptırdım. En serin odaya koydum. Güneş gelmesin üstüne yeter. Zaten hepsi tek tek paketli hiçbişe olmaz.
Zeynepzeze mary1709 35 haftalığım ama bir iki haftaya mecburi şekilde gelecek gibi görünüyor canım. O yüzden zamanı iyi ayarlamam lazım
Saniye85 Happyburcu merhaba çok güzelmiş sağlıkla yemek nasip olsun inşallah.Acaba isimli yapıyor mu Melodi,bilginiz var mı?
Happyburcu Saniye85 isimli yapıyor mu bilmiyorum ama hazır süslenmişler var sayfa da ben pleksi isim yaptırdım üstüne bir kurdela ve pleksi isim yapıştırdım. Görüntüsü çok şık ve kaliteli oldu.. zaten tadından bahsetmiyorum bile .. hacışerif bebek çikolatacısı vs tat konusunda kesinlikle yanından geçemez ... https://www.melodicikolata.com/Erkek-Bebek-Cikolatasi,LA_28-2.html
Nilveannesi10 Zeynepzeze ben de hacı şerif’e yaptırdım. Sabah kargoya verildi öğleden sonra elimdeydi. İçine de irmik helvası eşantiyon koyuyorlar onu da bir güzel yedim çok ta güzeldi 😀 hem çikolata hem de lokum yaptırdım ben isimli . Buzdolabında muhafaza ettim
Happyburcu Zeynepzeze sormak lazım çünkü ben kendim süsleyeceğim için sormamıştım ... üstünü kurdela ve pleksi isim koydum ..
Tugba88 Zeynepzeze bende hacişeriften yaptırdım çok güzel geldi çikolatalar buzdolabında değilde serin yerde muhafaza edin dediler bana
yavrukoala13 Zeynepzeze ben bu siteden yaptrdm https://instagram.com/bebekcikolatasi?igshid=dh6oppplwaxwçokta memnun kaldm pelit marka çikolataları ve yannda kolanya şişesi hediyeli geldi 125 tl ye yaptrdm muhafazalı kolili gayette güzel yolladılar burayada bak istersen
Zeynepzeze yavrukoala13 Ben bu siteyi daha çok beğendim çünkü, hacı Şerif’te metal kutu etiketmiş burada direk kutuya baskılı. Çikolata üzerinde ki etiketleri de güzel miydi. Sanırım burdan alacağım.
Seyma1234 Zeynepzeze 2 günde geliyor hacışeriftwn nişanıma yaptırmıştım çok da lezzetliydi şimdi bebege yaptırıcam aynı şekilde yakın zamanda yaptırırsanız buzdolabında saklamayın demişlerdi bna