Cigdem07 Kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum ☺️ Batıl inançlara inanmıyorum ama herkesin ağZından kırk laf çıkıyo
MrsG Cigdem07 kimseyi dinleme ve git kendine bi güzellik yap 😊 ben ilk aylarda kestirmiştim diğer ay yine kestiricem. Allah belirler kaderini kuaför değil 🤷🏼♀️😃
Cigdem07 MrsG Haklısın canım bende bugun öyle yapıcam zaten boyamasına boyuyordum zaten sadece kestirmekte kararsız kalmıştım her kafadan bi ses bilirsiniz etrafımızda anaç kaynıyor 😂
anapanda12 Örneğin saçım 5cmse 2.5 kadarını kestim yani yarısını 30 günlük bebeğim kucağımda duruyor hiç bi ciddi sıkıntı yok ayrıca çocuğun ömrüne ne kul karar veriyor ne de kıl inanmayın
Berfinberf Cigdem07 beni de hep caydırıyorlar kesinlikle saçma ama nasıl oluyorsa onlara inanıyorsun çok iyi ikna ediyorlar😂😂
Cigdem07 Berfinberf Etrafımız bilmişlerle kaynadıgı icin yok kestirme ömrü kısalır bilmem ne 😁 saçma sapan şeyler sonuçta allahın verdiği can allah bilir . İnanmıyorum inanmayacagım ❤️🥰
Karmena Cigdem07 batıl inançlar kafanı bulandırmasın ama kime ne kısalıkta kestirdiğine dikkat et sonra benim gibi eve gelip ağlama maymuna döndüm diye. Malum beden değişiyo sürekli kendini iyi hissetmek için yaptırdığın şey senin canını sıkabiliyo😕
Cigdem07 Karmena omuzlarımda kestiricem düz kesim ☺️ Hep kısa kullandıgım için inşallah pişman olmam 😁
Berfinberf Cigdem07 bende kestirecem inşaAllah ya aynen Rabbim ne yazdıysa o saç kestirmeyle mi olacak :)