Zuhre Mide yanmalarıma dayanamıyorum aglıcam artık gerçekten çok yanıyo agzımdan alev çıkıcak sanki ne yapabilirim kızlar 😭
pamuksekerinannesi Zuhre Doktor bana gaviscon verdi ama o bile tamamen kesmiyor.. Bana soda iyi geliyor gibi.. Bide yatmadan bi kaç önce bişey yiyip içmemeye çalış cnm..
Aysealty Zuhre mide yanması yasadıgınız zaman bir cay bardagı süt içerseniz cok rahatlatıyor.ben hep öyle yapıyorum normaldede reflüm vardı doktor önermişti hem bebişede faydası olur☺
DuyguZulkarogluavu Merhaba aynı sorun bende de var 38 haftalık hamileyim hala geçmedi hiç bir şey iyi gelmiyor gaviscon kullanıyorum geçici rahatlatıyor
Ozgeokcu Benim de aynıydı doktor iki tane şurup verdi ikisini de kullanamadım en son Rabelis mide koruyucu verdi 1 haftadır onu kullanıyorum sabah aç karnına. Çok şükür ne yanma kaldı ne başka bisey şiddetle tavsiye ederim kızlar🙂
dirovan gaviscon iyi geliyor bide yediklerinize dikkat edin yağlı hamurlu şeyler yemeyin ve azar azar yiyin ben öyle yapıyorum.
Heather Yemekten sonra en az 2 saat sırtınız dik oturmaya gayret edin, asitli yağlı ağır gıdalardan uzak durun. Ben elme yiyorum iyi geliyor mesela. Çikolata çook yakıyor midemi, biber yiyemiyorum mesela neler yakıyor keşfederseniz hafifliyor biraz😊