Kubra_ali Zeynepsult sanırım bende cikm9sti o dawn sendromuydu bebeğim ama net değil bir sene geçti virüs diyorlar buna diye biliyorum
Nnurmehmet Zeynepsult Kızamıkçık aşısı olman gerek sanırım yanlış olmasın yine de doktoruna sor istersen benim 0.10 çıkmıştı benim doktorum sonuçlarına baktığında herşeyime normal dedi insallah senin de bir sorun yoktur 😘
Ozgdnc Anti rubella igG'nin pozitif olması daha önce kızamıkçık geçirdiğiniz veya aşınızın oldugunu ve kizamikciga karşı bağışıklığıniz olduğunu gösterir. Benimde pozitif ve bağışıklığıniz olması daha güzel 😊 anti rubella IgM ise şuan kızamıkçık geçirip gecirmediginizi gösterir. Korkacak birşey yok 🥰
Kubra_ali Ozgdnc yok zaten bilemiyorum olmayadabilir dedim benim bebek dawn olunca yapmışlardı demek istemistemistim😑
Ozgdnc Şimdi yine baktım sonucuma Anti rubella igG 116.6 pozitif Anti rubella IgM 0.21 negatif igG bağışıklığıniz olduğunu gösteriyor pozitifse. Daha önceden gecirmisim yada asi vurulmusum
Kubra_ali Gulhanb sizinki nasıl anlamadım bende dawn teşhisi konuldu ya bana bütün tetkikler yapıldı orda çıkmıştı
Gulhanb Benim de öyle daha bir aylık ikili taramada çıkmamıştı doğunca şüphelenip test yaptılar orda çıktı. Sizinki ne kadarlık