Menis21 Merhaba arkadaşlar 29 haftalığım daha öncede oluyordu ama bugün biraz daha fazla Vajinama doğru arada bir giren bir acı var acı gibide değilde sanki ayakları ile kurcalıyor gibi rahatsız ediyor. Salı günü kontrolümüz vardı doktora söylediğimde suyun fazla olduğu için hareketlerini fazla hissediyorsundur ondandır dedi var mı sizlerde de böyle durum yaşayan.
yagmurtimaguz Menis21 ben yaşıyorum hatta kurcalıyor oramı resmen diyorum ama ben 34 haftadan sonra falan hissettim değişkenlik gösterebiliyordur parmağını uzatıp hadi al anne beni buradan diyecek sanki 🤣😅
Mervesezentosun Menis21 bende de aynı durum var. Hem tuvalete abone oldum hem de canım burnumda... ayakları artık kaburgamda yer etti minnoş 😅 39 gün kaldı yaramazlık yapmazsa eğer uykusuz kalmaya razıyım. Yeter ki sağlıklı doğsun :)
Menis21 yagmurtimaguz Vallah benim erken başladı o zaman inşallah erken erken gelmez su fazla olunca erken doğumda olabiliyormuş çünkü 🤔
yagmurtimaguz N_e_s_e aynen insanlar garip garip bakıyor duramıyorum resmen çıkacak gibi eşim gülmeye başlıyor bende doğrulunca eşek sıpası diyorum yola devam analık zor şey allah her anneye sabır ve güç versin daha da
yagmurtimaguz Menis21 kendine dikkat et hafif şeyler yap dinlen içini de ferah tut sonuçta çoğu gebe de oluyor hayırlısıyla kucağımıza alırız
Menis21 Mervesezentosun Sizlerin haftaları gelmiş artık yavaş yavaş işte merak etmeyin birşey olmaz ama benim ki daha küçük 😊