Hilall2610 Kızlar 22 gün önce sezaryenle dogum yaptım sütüm geldikteb sonra he riki memeylede emzirdim fakat sürekli ucları yara oldu ve emzirmek benim için çileydi resmen aglaya aglaya emziriyodum resmen ucu kopup kopup yenileniyodu meme ucunun. Bu sırada gögsüm sertleşmeye başladı ilk zamanlar sagıyodum bi yandan ama gittikçe daha kötğ oldu tas gibi yumru oluştu içeride sonra kahverengi kısmı alttan şişmeye vaşladı ucu kayboldu bebek hiç ememez hale geldi sagamamayada başladım dogru düzgün sğt gelmiyodu kadın dogumcu genel cerraha yönlendirdi muayene olur olmaz meme usg de cektirdikten sonra acil ameliuatlıksın dedi megerse gmgdüm o yaralardan dolayı içeriye mikrop kaptırmıştı galiba apse oluşmuş gögsümün içinde genel anesteziyle alacaklardı amelşyathanede yer fln bulamayınca sadece gögsimü uyusturup kesip o apseyi boşalttılar ve enfeksiyon akmaya devam etsin dşye geri ameliyat yerini dikmediler bile resmen gögsümün içi kaç santim derinliğe kadar gözükğyor😁😔miktop kaomasın diye hala emzieemşyorumda size tavsiyem dogumdan önce yaralar in tedavşye başlayın dogumdan sonra geç kalınabiliyor ve sürekli emziremeseniz bile sagın ve bana dua edin sezaryen acısı geçmeden gögsüm çıktı bebegimden ayrı kaldım bi gün emxiremedim onuda tek gögsümlede cok zor oluyor mamaya başlamak zorunda kaldık doymadıgını farkedince
Elif_murat Hilall2610 çok çok geçmiş olsun, rabbim yardımcınız olsun. Benim de göğüs uçlarım hem küçük hem de içerde. Her zaman hassastım göğüs konusunda. Şimdi napıcam onu düşünüyorum doğumdan sonra...