Ilbilge Arkadaşlar özellikle sabahları uyandığımda boğazım kupkuru oluyor . Islatıyorum 5 dk sonra yine aynı. Sizlerde de aynı durum var mı ? Sebebi hakkında fikri olan var mı ? Birde çözüm bulan
Berfinberf Ilbilge benim daha çok gece kupkuru oluypr beni uykumdan uyandırıyor kana kana su içiyorum
Cypscubawoman merhaba canım bebişin baskısı ve nefes darlığından dolayı hamilelikte horlama olabiliyor bazı geceler benimde oluyor eşime soruyorum akşam horladım mı diye genelde öyle oluyor ya da sinuzitlerin tıkalı olduğu için ağızdan nefes alıyorsun o zamanda olabilir. sabahın ilk saatleri olursa sebepleri bunlar olabilir ama gün içinde hep ağız kurulğun sürekli varsa şeker testi yaptır hamilelik şekerini yükselmiş olabilir tatlım
Ilbilge Cypscubawoman 15 haftalık henüz ama başından beri boğaz kuruluğum var. Sinüzitle alakalı olabilir o zaman dediğiniz gibi. Çünkü sinüzitim var. Teşekkür ederim cevabınız için
Berfinberf Daphne normalde suyu çook seven ben hamileliğimin başlarında midemi bulandırıyordu hatta kaç kez bir bardak suyla kustuğumu bilirim.
Clk Benimde oyle hatta bazen bogazim siscek heralde diyorum okadar kuruyup aciyor su icsem bile yetersiz gelebiliyor ama sebebini cozemedim doktoruma gittigimde sorarim.
Daphne Berfinberf Bende de tam tersi bir durum var. Gebeliğin başlarında kana kana su içiyordum gece de uyanıp. Şimdilerde ise gece kalkıp su içmiyorum. Nadiren içiyorum.
Berfinberf Daphne bu durumlar kişiden kişiye değişiyor. Vücudun neye ihtiyacı varsa bize onun sinyalini veriyor
Berfinberf Daphne bu durumlar kişiden kişiye değişiyor. Vücudun neye ihtiyacı varsa bize onun sinyalini veriyor