defne55 maybeone_34 bebeğin pozisyonundan pozisyonuna değişiyor canım kimi 6 aylık öğrenirken kimi de benim gibi 12 haftalıkken öğreniyor bebişin canı nasıl isterse artık 🤗
Deryadeniz07 12 de ikili testte öğrendim daha yeni canım. Ama doktorum %70 olduğunu henüz buna göre hazırlık yapmamamı söyledi. 16 haftada kesinleşir dedi 🌸
maybeone_34 Deryadeniz07 ya ikili testi ne zaman yaptınız ve nasıl cinsiyet orada çıktı? Kusura bakmayın ilk hamilelik süreci oldukça merak ediyorum 🥰
Ayserkan maybeone_34 o zmn erkek benimde sağ gogsum sola göre daha dolgun bebisim erkek hayırlısı olsun ☺
NurGrlek maybeone_34 kızım 16 haftalikti öğrendim cinsiyetini oğlumu 11 haftalikti Dr tahminde bulundu 22+5 olduk dün ayrintili ultrasonda kesinleşti erkek olacagi
Deryadeniz07 maybeone_34 tam 12 haftada yaptırdım canım. Doktor kemik yapısı ve duruşuna göre söylüyorum demişti ama %70 olduğunu özellikle belirtti ☺️😌
Zumer Bir de hamilelikte bir gözünüz daha parlak olurmuş . Sol gözünüz parlak ise Kız sağ gözünüz parlak ise Erkek . Ben sordum kaç kişiye Sol dediler bana sırf doğru mu değil mi diye 😂