yagmurpelit Zeynepy cnm camlica erdemi sormussun sen öğrendinmi ayrinliis utrasn fiyatini bnde merk iyrm ds
ZeynepKara GizemPaksoy sezeryan 1500 mü bence şükretmelisiniz 😂😂 burda da düşük fiyatlı hastaneler var ama herşeyin en iyisini istediğinde kesenin ağzını açmak gerekiyo 😬
Ozlemr deletedmom04 20 hafta küçük bence. Bana doktor 22 den sonra gel de herşeyi tam belli olsun demişti. Sabredebilirseniz eğer biraz daha bekleyin derim ben 🙂
deletedmom04 Ozlemr nereye gideelim😄 ge 3n hafta doktordandik 23te gel dedi bugün ninni şarkı dinlettim eskiye nazaran daha çok gidiliyor dünya bugün emin oldum.
NazlDefnesuCan Ben şuan 20 haftalık hamileyim ve doktorum 20 ila 24. Haftalar arası detaylı uktrasona gitmelisin dedi tabi bazı doktorlar 18. Haftadan itibarende söylüyo ama doktorumun dediğine göre 20 ila 24. Haftalar idaelmiş 😊😊🤗
OzlEmrah ilknuraydin Canım ben bugün ayrıntılı ultrason için Ali İpek’e gittim şiddetle tavsiye ederim çok fazla inceledi iki bebeği de Allah’ıma bin şükür ikisi de çok iyilermiş sadece oğlum kızımdan50 gr fazlaymış 🤣 cd de verdi doktor bilginiz olsun ben çok memnun kaldım umarım sizde kalırsınız 🙏
ilknuraydin OzlEmrah çok tessekkür ederim bilgilendirdiginiz için çok sevindim sizin adınıza inşllah bizim miniklerde iyidir ve yüzümüz gülerek çıkarız ben bu ara grip oldum kendimi çok kötü hissediyorum 😯
OzlEmrah ilknuraydin Valla cdyi izledim yarım saat sürmüş bana daha uzun gelmişti 😂😂 daha uzun zaman yattım orda gibi geliyor ama CD’nin dk yarım saat.