MinakAnne 34+3 kac aylik oluyor ben 8. Diyorum eşim 8 bitiyor diyor kafam karıştı yardımcı olurmusunuz
Seda_123 MinakAnne Tam 8 ay 1 günlüksün canım internetten bak 34+3 kaç aylık gebelik yaz çıkıyor hemen 8 ay bitmiş 9.aydan gün almışsın
Seda_123 Akat Öyle hesaplanmıyor işte canım hamilelikte kafadan öyle hesaplıyoruz ama aslında gerçeği o değil mesela bende tam 18 haftalığım 4 ay 2 hafta olarak hesaplıyoruz kafadan ama gerçeği 4 ay 6 günlüğüm
MinakAnne Seda_123 kafamdaki tüm soru işaretlerini sildin saol ve ben hala hastane çantamı hazırlamadım
[silindi] Seda_123 18 hafta 4 ay 2 hafta olarak hesaplanmaz zaten. O yanlış bir hesap. Burada aylığı soranlar gün sayısını 30 ‘a da bölemiyorlar mı🤦🏻♀️
Seda_123 MinakAnne Aslında geç kalmamışsın tam zamanı bence bu haftalar 36.haftaya kadar hazırlanabilir
Seda_123 MinakAnne Fazla bisey alma bence ilk 3 ay çabuk büyüyorlar altlı üstlü takım al zıbın çok al canım birde hastane çıkışı
MinakAnne Seda_123 3 takim alt üst aldım 4 zibin aldım 1 boydan tulum aldım ben yetermi bilmiyorum hwrseyden fazla fazla almak istiyorum. Çabuk büyüyorlar deyince duruyorum ne yapcam bilemedim
Seda_123 MinakAnne Canım 3 4 zıbın daha al zıbın çok iyi oluyormus bende daha doğum yapmadım en çok zıbın almayı düşünüyorum