Akat Kizlar bugun aksam uzeri 16.30 suyum geldi cok deil ama geldi yinede baya. Doktorumu aradim boyle boyle dedim, yarin oglen zaten randevu var 16.15 te. Eger sabah 9-10a kdar sancin gelmezse telefon ac klinige Gelmen gerek dedi. Bana cok garip geldi napabilirim bu arada yurtdisinda yasiyorum, 40+0 olduk tam bugun. Sancim falan yok arada boyle kasilmalr oluyo ama agrimio pek...
Bhrhira Akat çok saçma suyun gelince hemen hastaneye yönlendirmesi lazım bebek içerde susuz kalabilir normalde hemen hastaneye gitmen lazım sıkıntıya girip kakasini yeme ihtimali bile var bence gidin siz hastaneye
sevmeh Akat bekleme hiç canım yengem sabahı bekledi bebek kakasını yemiş o süreçte Küvezde yattı baya sancım var de mecbur bakar
bilnazo68o Akat gözun aydin canim. Bizde 7 gun sonra 40 hafta oluyoruz. İki gun once cati muynesi oldum 2 cm aciklik var gelir dedi bekliyorum tık. Yok.suda gelmedi daha :////
Akat Bhrhira evet, doktorum dedi 12 saat ile 24 saat icinde sancin gelmesi gerek oyuzden telas etme sancin gelebilir sabaha kdr gelmezse klinige Gelmen gerek dedi.. icim hic rahat deil:(
Akat Bhrhira bide burda hastaneye gidemiosun kafana gore.. ebe eve gelip kontrol edio acilma varmi diye o sekilde hastaneye yonlendiriliosun cok sacma bir sistem:/// ben en iyisi tekrar ariyim gelip kontrol etsin eve..
Berfinberf Akat doktorun doğru demiş su geldikten sonra 24 saat beklenilir. Doktorun hastanede boşuna yatma diye öyle demiştir👍🏻