Dilarataskent Nolur biri önlemini ve beyaza dönmeden yapılacak birşey varsa söylesin. Çok kötü gözüküyor
BernA11 Dilarataskent 35. Haftama girdim dün karnıma bacaklarıma bebek yağı sürüyordum aynada şöyle bi baktım ki kalçam da hep kırmızı çatlaklar olmuş şok oldum her zaman kalçamada yağ sürerdım ama yapıcak birşey yok maalesef
Akademisyenanne Dilarataskent kirmizi catlaklara bir an evvel kakao yagi uygulayin. Sabun gibi satiliyor. Elinizle eritip masaj yaparak catlaklara suruyorsunuz.
zehradem Dilarataskent Benim de mor çizgiler oluşmuş kalçamin tek bir tarafinda ben de napicam bilmiyorum
DnzNhr Hiçbir çözümü yok cnm maalesef 🙈 ama normal kilo verdikçe birazdaha iyi gözüküyor o kadar🤷🏻♀️
Sncem BernA11 canım bnm karında yok ama kalçada oluştu yağı hep karnıma surerdim kalcama sirmedim diye oldu yapacak bsy yok
Polisanne06 Valla yağ dediler yağ sürdüm krem dediler krem sürdüm vücudun çatlayacağı varsa çatlıyormuş arkadaş😆 kullanmadıgım şey kalmadı ama kalça üstü bacaklar çatladı bitek karnımda hiçbir şey olmadı ilginç:)