RamazanFuLyaUzuner Dilek5555 amin. Canım valla net hiç bısey söylenmiyor daha küçük 10 gün sonra görürüz net falan filan demişti yani doktora gitmek bile istemiyorum artık o derece😔
Dilek5555 RamazanFuLyaUzuner en son adet tarıhın ne geç döllenmede oluo canım benım adetım 1 gün gelınce 81 çıkmıştı
RamazanFuLyaUzuner Dilek5555 28 eylül canım benimki . adetim iki gün geçtiğinde 26 çıktı iki gün sonra 49 artış güzel dediler sonra bidaha almadı bile beta hcg diğer kanları aldı idrar aldı tsh icin falan yani hamilelik görmese niye bunlara baksın ki
Dilek5555 RamazanFuLyaUzuner benım de 21 eylul adetım 1 gün gelınce 81 çıktı ama değere takılma sadece artış ıyı olsun yeter
RamazanFuLyaUzuner Dilek5555 evet canım önemli olan düzenli artmasıymıs ama bilmiyorum bakalım ya nasip canım dua et bana
Dilek5555 RamazanFuLyaUzuner ederım canım Allah hepımızın bebegını bagıslasın bıze ınsallah bende kalp atışını duyarım
RamazanFuLyaUzuner Dilek5555 insallah canım benim allahım bağışlasın pat pat atışını duy insalalh 😍🙏🏻🙏🏻