Ceydanella 28 haftalığım kızlar kasık karın ağrım batıyo gibi oluyo vajinamda da hissediyorum bazen karın ve bebek büyüdüğü için diyorlar sizlerde de oluyor mu normal mi????
Nur___ Ceydanella bebek daha dönmediği (makat duruş) için olabilir belki bi ihtimal yani, benimde aynı hafta ve aynı şey oluyor 🌼
Busraoz Ceydanella 28+3 sürekli kasıklarım ağrıyor ve bebek sanki ağır gibi geliyor bana yani ağırlığı sanki baskı yapıyor gibi hissediyorum. Enfeksiyon mu acaba diye de düşünmedim değil kasık ağrısı için.
Mervednr Ceydanella bu tarz ağrılar herkeste aynı olmayabilir canım. Sürekli ve devam eden bir şeyse mutlaka bir doktora görün derim
CansuCaner Hiçbir fikrim yok ama ben de 24 haftalığım bende de bu ara sık oluyor. Üstte kalsın belki fikri olan vardır.
Merve1091 Ceydanella bende 26 haftalık oluvam yarın. Benim de böyle üç dört gündür kasıklarım ağrıyor ince ince batıyor bebek baskı yaptığı için doktor normal dedi bi de büyüyor sanırım o yüzden. Bol bol dinlenince bi de masaj yaparak yağ sürünce hafifliyor
Gebeyim2 23 haftadayım kasık ve özellikle genital bölge agrısı çok var ona çatı agrısı diyorlar sanırım ama normal herhalde :) herkes de olduğuna göre