Adves Mliko6 hayir zararli degil hatta faydali ben hamileligimdrn beri bir vey iki tane iciyorum gunde
hacerpamuk Mliko6 bana dün doktor tavsiye etti. Günde 1 soda kesin içmelisin diye 24 haftalığım. Magnezyum eksikliği kramp girmesi vs konusundan sonra söyledi
Nigdelianne Mliko6 ben de 21 haftaligim 5 haftalıkken doktor maden suyu içmeye başlamamı her gün bi tane icmemi söylemişti
As_1 Adves peki limonlu fln olanlar yani aramolu olanlar da faydalimi çünkü ben sade icemiyorum maleseff
derinmilatuncay Fazlası zararlı günde 2 den fazla içmeyin.sade olanı için limonlu severseniz kendiniz sıkın içine
Polisanne06 Mliko6 benim dr her gittiğimde günde 2 maden suyunu aksatma mutlakaa iç dedi zararı yok hatta cok faydalı canım
ant2602 Mliko6 13 haftalık hamileyim ilk andan itibaren minarel kaynağı olduğu için ve midemi yanmayı rahatlattığı için her gün içiyorum. Çok faydalı geliyor
fadimdurmus Mliko6 neden zararlı olsun ki maden suyu demek minarelli su demek içinde bir çok element var magnezyum vs vs asit deil onun içinde ki günlük hayatta da içilmesi gereken bi içicek faydasını görürsün zararını görmezsin asla
Denizincani Mliko6 19 haftaligim gunde 1 tane iciyorum mutlaka cok faydali halsizligimi onunla attim diyebilirim duzenli kullandim gunde mutlaka 1 tane yurumeye bile mecalim yoktu gecti sukur
Daphne Mliko6 Günde 1 tane tavsiye ediliyor. Magnezyum oranı en yüksek olanı Kızılay'in üstünde Erzincan yazan sodası.
Adves As_1 limonlular aromalilar zararli ben icine limon sikiyorum veya olan meyvelerden koyuyorum oyle tuketiyorum gecen erik vardi biraz ezdim attim icine mis gibi aroma😂
Mervecrbg Mliko6 hayır zararlı değil özellikle süt ve süt ürünleri tüketemeyen yani benim gibi hamileler için günde 2 tane içmeni öneriyolar içerisinde bol miktarda mineral ve kalsiyum bulunduğu için