dvran22 Cigdemmcey 8 gün lavaboya gidemeyince sağlık ocağı verdi bu şuruptan öğle yemeğinden sonra içtim yarim saatte etkisini gösterdi, sonra bi daha içmedim düzenli bi şekilde tuvalete çıktım heralde doktorun verdiği kan ilacı öyle bi etki yapmıştı😊
Ay-Bek Cigdemmcey Merhaba size iyi geldi mi ? Ben de çok kötü kabızım, bu ilaçtan aldım. Bugün 11 gibi içtim ama zar zor yaptım yine. Düzelemedim yine içsem sorun olur mu acaba ishal olucam diye de korkuyorum. Siz nasıl kullandınız?
Aozge Cigdemmcey bende çok cekıyorum kabızlık, kan ilacı içiyor musunuz? O yapıyor kabızlık, birde hamılelık dolayısıyla yavas calısıyor iç organlar.. Yalnız bana doktorum ılac kullanmamı yasakladı bol bol kayısı yıyeceksın birde su tuketeceksın dedi 😔
Hazem Gece iç yat sabaha kadar miden yumusamıs ve rahatlamış olucaksın gabızlık ıcın bırebir yar ı kimyasal yari dogal ilaç
gurcem Cigdemmcey canım ben kullanıyorum aksam bır kapak ıc sabah ıcemezsen gunde uc kapak ıcen bıle var ama aksam ıctıgın bır kpak sabaha cıkarıyor
goknurege Kızlar bu şurubu kaç gün süre kullanabiliyoruz? Bir de günde kaç kez kullanabiliriz biliyor musunuz? 27 haftalığım bi kere hastanelik oldum kabızlık yüzünden lavman yapıldı. şimdi yine korkuyorum olurum diye 3-4 gündür düzenli duphalac içiyorum günde 1-2 kere kayısı yiyorum yine bugün yapamadım:( eski doktorum vermişti duphalacı.
goknurege Bide ıkınmaktan cocuga zarar gelir mi bilmiyorum çok ıkınmak düşüncesi bile çok korkutuyor beni:( bu konuda ne diyosuzz
Sunshine1 goknurege evet doktor ıkınmak yok dedi bana. Tehlikeliymiş ıkınmak. Kabızlık olursa 2 kapak duphalac içiyorum bir kaç saate çözülüyor
Fasulyem22 Cigdemmcey ben her gün içiyorum çok fayda eden bir şey değil malesef ilk defa içenlerde ishal yapıyor o kadar birde aşırı gaz yapar 30 cc için ama bol suya atmayın çok seyrelmesin. Birde yatarken değil yemeklerden sonra için
Grisayfa Ay-Bek bütün kabızlık postlarının altına yazıyorum ben kurtuldum sizde kurtulun diye herkes duphalac kullanıyor ama çoğu kişide işe yaramıyor en etkili ilaç kesinlikle magnesie calcine ilk oğlumda Doğumdan sonra dört ay kabızlık çektim bir tek bu ilaç çare oldu yine bu hamileliğimin başlarında yine kullandım bir iki defa tabiki doktoruma sorarak içinde sadece magnezyum var zaten bide bilginiz olsun vegaferon çok fena kabız yapıyor doktorum bana başka bir kan ilacı verdi oda işe yaradı
Sunshine1 Ay-Bek duphalac 2 kapak içince bende işe yarıyor birkaç saat sonra çözülüyor ishale dönüyor. Bazıları da memnun değilmiş . Herkese etkisi farklı olur tabi
Fasulyem22 Ay-Bek ilk kullandığım zamanlar geliyordu. Yanı ama ben 30 cc falan içiyordum suya katip. Işgal yapıyordu ilk zamanlar. Sonra çok fayda etmemeye başladı.