Deletedmom404 Kızlar her gün illaki tatlı bişeyler yemek istiyorum siZde de oluyo mu 24+3 deyiz gelen tatlı krizi için tavsiyeleriniz var mı 🙏🏻
Hsrtbrky Deletedmom404 ay cnm bende oyleyim valla her gun yiyorum özellik le cikolata durduramiyorum kendimi
Svcnn Deletedmom404 bende ilk zamnlar tatlidan cok sogudum ama suan 32+3 deyim son bi haftadr evde tatli biselr araysna gryrm
Hsrtbrky Deletedmom404 bizde 27 haftalik olacaz ins ben evde tatli bisey olmayinca yoğurtlu ekmez yiyorum cnm sende dene
Aslihusein Deletedmom404 Of aynısı bende de var fare gibi geziniyorum dolapların içinde çok fena çekiyor canım bi yandan da kilo alırım diye de korkuyorum ☺
Deletedmom404 Aslihusein 😂😂😂 aynı ben erkek bebek tatlıyı yedirir derler ya ayrıntılı ultrason da doktor büyük ihtimalle erkek dedi şüphedeyim
Aslihusein Deletedmom404 Valla yediriyor canım beni paşa hiç durmuyor hergün eşimi aramaktan utanıyorum tatlı al diye😂😂
Sonay Deletedmom404 bol su içince tatlı istemiyorsun hatta ben hamile kalmadan önce başladım bol su içmeye tatlı hiç istemiyordu cnm ve kilo vermeye başlamıştım tavsiye ederim onun dışında tarcında tatlı isteğini bastırıyor diye duydum
Deletedmom404 Aslihusein 😂 ye tatlıyı doğur atlıyı mı derler doğru sanırım 😇 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin Rabbim hepimize 🙏🏻💙💕
NaimeYilmaz Deletedmom404 canım istedıgınde bir kesim tabaga koyuyorum gidio gelıp 1 kaşık atıorm azıma 3-5 saatte avuc ıcı kdr tatlıyı yıyorum . Başka türlü kapılardan gecemem 🤦🏼♀️