ElifKAYA8118 Melikeozdemir doktor klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmayı kolaylaştırıyor bende etkili olmadı ama belki sizde işe yarar
Melikeozdemir ElifKAYA8118 doktorum ayrıldı başka doktor geldi kilo verdim vs. simdi bir ay daha bekleyelim kendiliğinden olmassa ilaç vericem dedi canım
May18 ElifKAYA8118 kesinlikle olumlu dusun rahim filmi ıcını yıkıcak temızlck bebebege hazırlık di ye dusun. Ben cekıldıgım ay korundum doktor istedi dıger ay hamile kaldım 👏👏👏
ElifKAYA8118 May18 ne güzel inşallah benim de öyle olur bu ay herhangi bi ilaç tedavisi de olmadigim için kendimi daha bi rahat bıraktım sanki rahim filminin etkisi olumlu olur diye düşündüm
May18 Tugba1616 adetten sonra dayanılmaz bir sey kesinlikle yok ama ben cok korktum ne yasacagımı bılmedıgm ıcın korkudan aklım gitti acı yok cok pısman in korkup onceden yaptırmadgm ıcın cnku hemen hamile kaldım sende oyle dusun 😜
Tugba1616 May18 ay inşallah ya bir an önce cekineyim ben inşallah bende burda güzel haberler veririm 😂
wishoflove ElifKAYA8118 ben de aralıkta cekildim şubatta hamile oldugumu öğrendim. umarım sizin de gönlünüze gore olur 💕
ElifKAYA8118 Seymanur234 böyle sizlerin hemen hamile kaldığını öğrenmek bana moral oluyor rabbim isteyen herkese versin