kuzucan Gün de 7 ayrı ilaç içiyorum. Ama o kadar fazla ki benim için. Normalde hiç ilaç kullanmayan biri olarak çok ağır geldiler, mide bulantılarım oluyor. ( tiroid, demir, kan sulandırıcı, magnezyum, kalsiyum, vitamin, omega 3 ) bu kadar çok ilaç kullanan var mı 😢
Seda_123 kuzucan 18 haftalığım ben 12.haftadan sonra doktor kan ilacı verdi sadece vitamini hamileligimin basından beri kullanıyorum
deletedmom309 Kalsiyum için; günde toplam 2 bardak süt, 1 büyük kase yoğurt, 10 badem ve kahvaltıda kaşar peyniri yesen; Magnezyum için günde bir çay bardağı kabak çekirdeği, 1 muz ve 1 maden suyu içsen haftada 2 kez bakliyat yesen; Omega için günde bir avuç ceviz, semizotu ve haftada 1 kez balık yesen ilaçları kullanmana hiç gerek kalmaz bence 😘
kuzucan deletedmom309 çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız. Bunların çoğunu yapıyorum zaten 2 gündür ilaçlar bana zulüm gibi geldi. Doktoruma da kullanmak istemediğimi soyluycem artık
kuzucan Kerem_alyadua yukarıda arkadasin yazdığı gibi beslenmeyle dengelemeye çalışacağım doktoruma da danışıp. Tabi tiroid, kan sulandirici zorunlu bunlardan vazgeçemem de. Sizin de baya varmış.
Kerem_alyadua kuzucan sezeryan olacgm için kan ilacını kullanıyrm vitamin ilacınıda kendimi cok halsiz hissediyordum ayrıca saclarım dökülüyordu kullandıktan sonra baya iyi geldi ilaclar bence
Fasulyee54 Vitamin , kan ilacı, d vitamini. Ve genelde unutuyorum 😓 benmde ilaç içme adetim çok zayııftır inşallah birşy olmaz