Annehayali33 Kizlar erken gebelik testini kullanan varmi adetime 10 gün var ve yarin denemek istiyorum velirtilerim az var
Ecrinbzkrt Annehayali33 ben erken gebelık degıl 5tl olanlardan yapmıstım ilk bıs gebelıgımde 4 5 gğn önce cıkmıstı suandada kürtajdan sonra ilk denemem adete 4gün var ve yarın test yapmak ıstıyorum rabbımın taktiri bakalım cıkıcakmı
Blackcloud Ben yapmıştım ama bi benimkini göstermemişti sanırım😂adetten dört gün önce falan yapmıştım halbuki
Edaa3595 Adetime 2 gün kala yapmıştım bende ama silik ti bekleyin bence daha vaktiniz var gebelik varsa bile negatif çıkarsa bide üzmeyin boşuna kendinizi şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻🌸
ekara Annehayali33 en erken adete 4-5 gün kala yaptırın yoksa testiniz boşa gidebilir. Veya kan testi yaptırabilirsiniz.
Annehayali33 ekara suan hesapladim adet tarihimi en son 1 ağustosta adetim bitmisti genelde 28 29 gün sürer adetim ve hesapladigimdada 4 gün kaliyor reglime 😂🤔acaba dogrumu
bukettkose Annehayali33 son adet tarihinizin başlangıç gününe 28 gün ekleyip hesaplayın bittiği güne eklerseniz yanlış hesaplama olur
Zehra333 Ben ı testlere güvenmiyorum adete 5 gün kala erken gebelik testinde tek çizgiydi adete 2 gün kala normal testte. Silik çıktı
Nhr682 Biz adetten 10 gün önce yaptığımız da Beta değerim 30 du doktor bile inanamadı bu kadar erken öğrenmemize 😂 ve normal gebelik testinde bizim silik cizgi çıktı cok hafif sen erken hamilelik testi alsan daha net çıkarr
Deletedmom0510 Ben adetime 14 gün kala yaptım 2 tane normal test çok silik çizgi çıktı ardından erken test yaptım çok az fark etti biraz daha belirgindi...Ama benim tavsiyem adetin gecikmeden yapma sonra benim gibi sıkıntı yaşarsın...