denizz89 Hanımlar ballı süt içiyorum balın yavrucuğa olumsuz etkisi olduğunu duydunuz mu acaba zira arastrdm olumsuz şeyler bulamadm ama etrafmdakıler söylüyor pek kulak asmıyor gibi görünsem de acaba diyorum içimden ,sizce nedir bilen yazsın birzahmet☺
DidemYldrm denizz89 evet zararı yok ben hamile kaldığım günden beri içiyorum bebeğim de ayından önde gidiyor çok şükür 1 bardak ılık süte 1 çay kaşığı koyuyorum
Sisi Ben de her gece yatmadan iciyorum. Gun icinde dikkat edilirse kilo aldiricagini pek sanmiyorum. 🤔 bebek saglikli olsunda bu kilolar verilir insallah
Halekoseoglu denizz89 çiçek balı için değil de daha ağır balların(kestane, anzer balı gibi) zararlı olduğunu duydum bende. Ben çiçek balı da sevmediğim için diğerlerini de yemiyorum 😊
Sonay denizz89 Zararlı mi ilk defa duydum he organik olmayan bal yerden glikoz yersin oda hiç bi fayda etmez aksine zarar verir ama doğal bal Zararlı değildir bebiş doğduktan sonra 1 bucuk 2 yasına kadar önermiyorlar iyi olmadığını duydum ona dikkat etmek Lazım
deletedmom04 Bebek doğduğunda balın içindeki enzimleri sindiremedigi için belli bi aya kadar bal verilmiyor ama hamile iken anne sindirdikten sonra bebeğe geçtiğinden bi sorun o,mailini hatırlıyorum.
baharclk denizz89 balin bi zararini duymadim yalniz bildigimiz markalardan tuketin orda burda satilan bilmediginiz kavanozlarda markasiz ballardan almayin, birde bali kasik kasik tuketmiyorsaniz kilo konusunuda o kdr etkilemez sute katilan bal bi tik daha masumdur direk tüketmeye nazaran