35ebruada Arkadaşlar öncelikle hepinize sağlıklı bir nefeste Doğum ve sağlıklı minikler diliyorum .. Suyumuz normalin alt sınırında olduğu İçin ve plasentamız eskimeye kireçlenmeye başladığı İçin doktorum 33 haftayı görmemiz lazım 35 görürsek ne ala dedi (şuan 30+3üz) açıkcası korkuyorum küvezde çok kalır mı erken doğumun riskleri falan gelişimi eksik olur diye korkuyorum kilomuzda az gibi 29 haftalıkken doktora gittiğimde 1317 gramdı aceba erken Doğum yapanlar var mı tecrübelerini paylaşabilir mi ? Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Gmzli21 35ebruada gecen hafta bir tanidigim 6 aylik ikizlere hamileyken erken dogum yapmak zorunda kaldi bebekler 700 ve 900 gram ve 33 cm ve bebekler gayet saglikli sadece 3 ay küvez gerekiyor onlar icin. Senin kilon iyi insallah 35leri görürsün
Betullmim Doktor ciğer geliştirici iğne verdi mi ? Kilosundan çok ciğerleri önemli diye okuyorum . Tanıdığım da 30. Haftasında Doğum yaptı maşallah çocuk çok iyi şu an .
35ebruada Betullmim hayır doktor söz etmek hiç bende ciğer geliştirici iğneyi burda okuyarak öğrendim haftaya kontrol var ilk sorum bu olucak
Gmzli21 Korkma Allah korur 🙏 bende daha 5 ayligim erken dogum riskim var rabbim minik meleklerimizi korusun.
35ebruada Gmzli21 Allah yardımcısı olsun inşallah bi an önce küvezden çıkarlar .. Teşekkür ederim bilginiz İçin inşallah görürüz