Lale__ 2 gundur cok az haraket ediyo goruyorum ediyo ama onceki gibi deil daha once kipir kipirdi neden ola bilir acaba 34+4 haftaligiz
Kubradem Artık alanı daralıyor büyüdüğü için eskisi kadar olmaması çok normal bir-kac hafta sonra daha da az hissedersin :)
Lale__ Kubradem ama boyle olunca korkuyorum bisey oldumu diye ((hickiriklarini hiccediyorum ara sirada bi kayiyo gibi karnimda goruyorum o kadar
Lale__ Sncem doktordan yeni geldim cok gidiyorim artik cok gitmdkde istemiyorum saplanti haline geldi)
Essenn Lale__ 34 haftalığım tam mesela 1 2 gün durgundu esniyo geriliyo ayaklarını kıpırdatıyo o kadar doktorum günde 10 kez hareket etmesine dikkat et demişti
Lale__ Essenn evet aynen bendede oyle miydeme bisey oturuyo sanki ayaglarini basiyo basi asagi cunki bende esnediyini nerden anliyosunuz ben neresini kipirdatdigini anlamiyorum
Essenn Lale__ sanki böyle bacaklarını elini geriyo geriliriz yaa normalde esnemekten kastım o☺️ Başıyla aşağa doğruda baskı yapıyo geceleri ağrıyla uyanıyorum idrara zor kalkıyorum yataktan ilk hamilelik ya bir şey bilmeyince çok zor 😁insan tedirgin oluyo