Bho Kızlar hiç yaptıranınız varmı hamilelikte Brezilya fönü ya kuaför arkadaş var habire gelen oluyo diplere sürülmüyor diye fikirleriniz neler ?
Srnkrbrn Bho valla ben yaptırmadım ama doktorum boya gibi işlemleri 4.aydan somra yapabilirsin demişti bende balyaj veya ombre düşünüyorum bu ay içimde eylül sonu ekim bası dogumum ama sıkımtı olacagını sanmıyrm
Essenn Bho Brezilya fönünü benim kuaförüm mesai bitimine doğru yapıyordu onun buharı mı kokusu mu ne zararlı diye duymuştum 🤔
Essenn Srnkrbrn benimde Eylül sonu Ekim başı haftaya ombre yaptırıcam biraz kestiricem bebeklerimizi bakımlı ve güzel karşılayalım değil mi ama😁
Gzmd Bende yaptırmak istiyorum da kuaförüm hiç bir hamileye yapmıyorum zararlı dedi bilmiyorum cok kararsızım bende🤦🏻♀️
Mlssa Bho Eşim bayan kuaförü ve asla sana yapmam çok fazla kimyasal dedi onlar bile maskeyle yapıyormuş.Doğumdan bir süre sonra düşünüyorum ben.Yaptırma derim👍🏻
Cansuersoy Kızlar kuaförüm ben yaptırmayı bırakın kokusundan buharından nefes alamıyorsunuz çok ağır kokusu, hamilelere yapmıyorduk kesinlikle..