Ayselicious 30 haftalık olduk çok şükür bugün kontrolde idrarımda çok az enfeksiyon görüldü tansiyonumda 12/8 olunca haliyle ilaçlara başladık tek dozluk suda eriyen şase ilaç ve 3 günlük vajinal fitil verdi doktorum bu enfeksiyonlar için doğal çözümleriniz var mı? Canım annişler bol su sıvı tüketmeme rağmen nasıl geçirebilirim bu haftayı önerileriniz var mı? haftaya tekrar idrar tahlili ve kültürü yaptıracağım 🤲🏻
Meltemasya2019 Ayselicious Gecmis olsun canım aynı sorun bendede var hap kullandığım halde geçmedi daha bol bol su içiyorum bende 😣
NazHzl Ayselicious merhaba ben de aynı sorunu yaşadım. Her gün sabah akşam sirkeli suyla yıkamanızı tavsiye ederim hemen geçiyor. Gece uyumadan önce mutlaka yapın.
Sibella86 Ayselicious doğal elma sirkesi iyi grliyormuş sabah akşam 1 yemek kaşığı 1 bardak suya karıştırıp için. Hiçbir yan etkisi yokmuş doktor alkali su olur gayet faydalı demişti
Deletedmom00313 Ayselicious sirkeli su çok iyi geliyormuş ama naısl kullanıldığını bilmiyorum araştırın isterseniz
kayramom1 Ayselicious kekik kaynattım suyuyla yıkadım elma sirkesiyle yıkadım oda yetmedi yoğurtla yıkadım geçmedi bol su içtim baya azaldı
Simos44 Ayselicious gebelikte doğal olarak yapılacak şeyler çok kısıtlanıyor ne yazık ki. Yurt dışında kızılcık suyu ya da kapsülü idrar yolu enfeksiyonu için gebelikte kullanılıyor. Araştırıp kullanmak isterseniz tavsiye ederim
Eceyavuz Ayselicious hakiki elma sirkesi.. hem içtiğin suya kat 1 kaşık hemde bi beze yada selpaga dök genital e koy dursun orda bikac saat gun icinde bikac kere dene bu işlemi faydasını göreceksin