Pnr-80 Arkadaşlar merhabalar. Bugün kendi doktoruma randevum vardı dataylı ultrasonu kendisinin yapacağını söyledi 10-15dak inceledi bir de beni radyoloji bölümüne yönlendirdi. Sizce tekrar bir perinatolog görmem gerekir mi?
Akademisyenanne Pnr-80 radyoloji uzmanlarinin alani degil gebelik. Bakiyorlar ama ne kadar guvenilir bilmiyorum. Perinatologun uzmanligi aslinda bu is.
Duuyguum Pnr-80 ben onu dr uma sordum eğer sürekli aynı dr a takibini yaptırıyorsun bir sorun olduğunda herhangi bir şüphe durumunda perinatoloğa yönlendirme yaparız demişti
Berrinsoygazi Ben yarın gidicem inşallah(detaylıya) kendi doktorum hem 2li teste hem detaylı ultrason için perinatoloğa yönlendirdi .
Hzl-arn07 Bu perintolog yeni mi çıktı ben 4 yıl önce doğum yaptım ayrıntılıyı radyoloji dr u yaptı şimdi hamileyim yine radyoloji yapacak anlamadım ki şimdi 🤔
Pnr-80 Bende emin olamadım doktorum öyle yönlendirdi buradaki yorumlarda hep perinatolog görüyorum kafam karıştı 🙄
OznurC Radyoloji bölümü de bakıyormuş ama yetkileri yokmuş teshiş koymak için üstelerde yine böyle bir post vardı bende orada okudum şimdi . Bende 2 hafta sonra giricem detaylıya ama kendi doktorumun dışında başka bir doktor bakacak
Pnr-80 Bugün radyoloji bölümünde ayrıntılı ultrasona girdim ve sonucu kendi doktorum inceledi. Tekrar yaptırmayacağım sanırım Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin Rabbim hepimize 🙏🏻